Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös hörlur med effektiv brusreducering

Philips SHB9850NC

  Art.nr: 225431
  • 40 mm neodymiumelement
  • Bluetooth och NFC
  • Soundshield Pro - Brusreducering
  • Upp till 16 timmar batteritid
  • Kontroll och mikrofon på kåpan

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SHB9850NC

Ratta in en värld av musik med Philips SHB9850NC-hörlurar. Med upp till 99 % brusreducering är de det ultimata ressällskapet. Njut av musik med smart pekkontroll ochNFC för ihopparning med Bluetooth-enheter.

Konsten bakom brusreducering

SoundShield Pro brusreducering minskar bruset med upp till 99 %. Inget väsande ljud för att garantera störningsfri uppspelning. 

Ljud med hög precision

40 mm neodymiumhögtalarelement ger precis ljudkvalitet. Bluetooth 4.0 med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd. Ergonomiska öronkuddar som är bekväma att använda länge och tät försegling.

40 mm neodymiumhögtalarelement ger precis ljudkvalitet

Finjusterade neodymiumelement på 40 mm i kombination med ett akustiskt system med sluten baksida och förslutning över örat ger ett utmärkt och imponerande precisionsljud.
Neodymiumelement används för att minimera vikten och spela ett brett spektrum av frekvenser för bästa återgivning av ljud.

Kompakt design, vikbar på flera sätt för enkel transport och förvaring

En kompakt konstruktion som går att vika på flera sätt är en perfekt följeslagare.

Bluetooth 4.0 med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd

Njut av trådlöst ljud med hög kvalitet med Bluetooth 4.0 i kombination med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd.

Med multi-ihopparning kan du spela upp musik och samtal på två enheter samtidigt

Med multi-ihopparning kan du ansluta dina Philips Bluetooth-hörlurar med två Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt. Du parar bara ihop de två enheterna och kan sedan ta del av filmer och musik samtidigt som du svarar på samtal däremellan.

Enkel och snabb NFC-ihopparning

Med enkel NFC-ihopparning kan du ansluta dina Bluetooth-hörlurar till alla Bluetooth-aktiverade enheter – med bara en knapptryckning..

Följsamma och användarvänliga kontroller med smart pekkontroll

Smart pekkontroll på den högra öronkåpan ger dig kontroll över musik och samtal med en tryckning eller svepning. Tryck för att spela upp, pausa musiken och besvara samtal, svep åt sidan för att byta spår och svep uppåt och nedåt för att ändra volymen. Tiden då du fick leta efter knappar är förbi.

SoundShield Pro brusreducering minskar bruset med upp till 99 %

SoundShield Pro med hybridteknik för aktiv brusreducering har fyra mikrofoner. Två interna mikrofoner används för att reducera låga frekvenser medan externa mikrofoner förlänger brusreduceringens bandbredd vid medelhöga och höga frekvenser. Den här kombinationen garanterar brusreducering över ett brett frekvensomfång och en högre grad av musikoptimering i alla miljöer.

Det laddningsbara batteriet ger upp till 16 timmars trådlös musik

Lyssna på 16 timmars kontinuerlig musikuppspelning med Bluetooth och aktiv brusreducering på – 28 timmar när endast Bluetooth är på, och 33 timmar när endast ANC är på.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips SHB9850NC SHB9850NC/00 Philips SHB9850NC Ratta in en värld av musik med Philips SHB9850NC-hörlurar. Med upp till 99 % brusreducering är de det ultimata ressällskapet. Njut av musik med smart pekkontroll ochNFC för ihopparning med Bluetooth-enheter. Konsten bakom brusreducering SoundShield Pro brusreducering minskar bruset med upp till 99 %. Inget väsande ljud för att garantera störningsfri uppspelning.  Ljud med hög precision 40 mm neodymiumhögtalarelement ger precis ljudkvalitet. Bluetooth 4.0 med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd. Ergonomiska öronkuddar som är bekväma att använda länge och tät försegling. 40 mm neodymiumhögtalarelement ger precis ljudkvalitet Finjusterade neodymiumelement på 40 mm i kombination med ett akustiskt system med sluten baksida och förslutning över örat ger ett utmärkt och imponerande precisionsljud.Neodymiumelement används för att minimera vikten och spela ett brett spektrum av frekvenser för bästa återgivning av ljud. Kompakt design, vikbar på flera sätt för enkel transport och förvaring En kompakt konstruktion som går att vika på flera sätt är en perfekt följeslagare. Bluetooth 4.0 med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd Njut av trådlöst ljud med hög kvalitet med Bluetooth 4.0 i kombination med inbyggt AAC- och aptX® codec-stöd. Med multi-ihopparning kan du spela upp musik och samtal på två enheter samtidigt Med multi-ihopparning kan du ansluta dina Philips Bluetooth-hörlurar med två Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt. Du parar bara ihop de två enheterna och kan sedan ta del av filmer och musik samtidigt som du svarar på samtal däremellan. Enkel och snabb NFC-ihopparning Med enkel NFC-ihopparning kan du ansluta dina Bluetooth-hörlurar till alla Bluetooth-aktiverade enheter – med bara en knapptryckning.. Följsamma och användarvänliga kontroller med smart pekkontroll Smart pekkontroll på den högra öronkåpan ger dig kontroll över musik och samtal med en tryckning eller svepning. Tryck för att spela upp, pausa musiken och besvara samtal, svep åt sidan för att byta spår och svep uppåt och nedåt för att ändra volymen. Tiden då du fick leta efter knappar är förbi. SoundShield Pro brusreducering minskar bruset med upp till 99 % SoundShield Pro med hybridteknik för aktiv brusreducering har fyra mikrofoner. Två interna mikrofoner används för att reducera låga frekvenser medan externa mikrofoner förlänger brusreduceringens bandbredd vid medelhöga och höga frekvenser. Den här kombinationen garanterar brusreducering över ett brett frekvensomfång och en högre grad av musikoptimering i alla miljöer. Det laddningsbara batteriet ger upp till 16 timmars trådlös musik Lyssna på 16 timmars kontinuerlig musikuppspelning med Bluetooth och aktiv brusreducering på – 28 timmar när endast Bluetooth är på, och 33 timmar när endast ANC är på. Over-ear 3,7 34 1249 SEK 1249 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear