Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionella studiohörlurar av högsta kvalité!

Shure SRH940

  Art.nr: 167585
 • Bild&Ljud - Betyg: 6/6
 • Äkta Hi-Fi -jud!
 • Mjuka öronkuddar
 • 5 - 30 000 Hz!
 • Ihopvikbara

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Shure SRH940

Designad för professionella ljudtekniker och studio-talanger, SRH940 hörlurar från Shure ger exakt respons genom hela ljudspektrat för smidig high-end förlängning med djup bas.

Proffsig perfektion

Låg vikt och ihopfällbar med vadderad huvudbygel ger överlägsen komfort och portabilitet. Två löstagbara kablar ingår (rak och spiral) samt en uppsättning extra öronkuddar för säkerställa en lång livslängd.
Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet.

shure

Funktioner

SRH940 har en sluten, omslutande konstruktion som vilar bekvämt över öronen och reducerar bakgrundsljud. De har ihopfällbar design med 90-graders vridbara öronkåpor för praktisk förvaring.
Äkta Shure-kvalité gör att hörluren ska klara av alla påfrestningar som uppkommer vid daglig användning.
Blixtlåsförsedd hårt resefodral medföljer för att skydda hörlurarna när du är ute eller när de inte är i bruk.

Titta även på

(5 st)
 • Uppgraderad modell av testfavoriten Fidelio X1
 • Öppen akustisk design för äkta HiFi-ljud
 • Härlig komfort för långvarig användning

2 190:-

Shure Shure SRH940 226791 Shure SRH940 Designad för professionella ljudtekniker och studio-talanger, SRH940 hörlurar från Shure ger exakt respons genom hela ljudspektrat för smidig high-end förlängning med djup bas. Proffsig perfektion Låg vikt och ihopfällbar med vadderad huvudbygel ger överlägsen komfort och portabilitet. Två löstagbara kablar ingår (rak och spiral) samt en uppsättning extra öronkuddar för säkerställa en lång livslängd. Membran av äkta neodymium det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. Funktioner SRH940 har en sluten, omslutande konstruktion som vilar bekvämt över öronen och reducerar bakgrundsljud. De har ihopfällbar design med 90-graders vridbara öronkåpor för praktisk förvaring. Äkta Shure-kvalité gör att hörluren ska klara av alla påfrestningar som uppkommer vid daglig användning. Blixtlåsförsedd hårt resefodral medföljer för att skydda hörlurarna när du är ute eller när de inte är i bruk. Over-ear 4,2 4 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear