Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med prima brusreducering

Sony MDR-1000X (Black)

  Art.nr: 239136
 • Smart brusreducering med SENSE ENGINE
 • Trådlös anslutning till din mobil eller surfplatta
 • Öronkuddar av syntetläder
 • Stöd för högupplöst ljud
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Färg/Variant:

2 990:-

Delbetala från 249:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mäktigt ljud, trådlös anslutning med Bluetooth, imponerande brusreducering och stöd för högupplöst ljud gör MDR-1000X från Sony till ett par riktigt vassa hörlurar.

"Ljudet är kanske det bästa vi har hört från trådlösa, brusreducerande hörlurar. Brusreduceringen är i optimala situationer den bästa vi har hört, och vi gillar att man kan släppa in ljud om man vill."

Läs hela testet här!

Briljant brusreducering

Med Sony SENSE ENGINE får du friheten att justera ljudet med en enda rörelse vid öronkåpan. Hörlurarna analyserar dina personliga egenskaper och din användningsstil och optimerar sedan ljudet för dig. Du kan till exempel svara på samtal utan att ta av dig hörlurarna, lägga handen på höljet för att omedelbart sänka musikvolymen, lyssna på musik utan störningar samtidigt som du kan höra viktiga meddelanden med "'Röstläget" och hör de viktigaste vardagsljuden, till exempel trafik, medan du lyssnar på musik i bakgrunden med "Omgivningsläget".

Perfekt ljudåtergivning

Hör musiken som artisten tänkt sig. Med High Resolution Audio får du minskad distorsion som gör att du kan höra musikens alla nyanser. Tillsammans med ett aluminiumbelagt LCP-membran på 40 mm får du ett mäktigt ljud som aldrig gör dig besviken.

Trådlös anslutning med Bluetooth

Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din smarta enhet, Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musiken direkt utan en kabel som mellanhand. Med hela 9 meter räckvidd behöver du inte heller ha telefonen på dig hela tiden.

Med LDAC skickar MDR-1000X ungefär tre gånger mer data än vanlig Bluetooth-anslutning. Detta gör att du får ett bättre ljud utan störningar och förvräningar och hörlurarna klarar också av att skicka högupplöst ljud trådöst.

Material som andas

Mjukt syntetläder på huvudbandet och öronkuddarna ger exklusivt utseende och lyxig känsla.

Perfekt för resan

Vändbara öronkåpor gör det enkelt att stoppa ned hörlurarna i en resväska, rycksäck eller ett fodral.

Styr samtal och musik

Styr musik och samtal med knapparna på öronkåpan. Du slipper ta upp mobilen för att byta låt eller svara.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(0 st)
 • Hörlur för audiofiler
 • Hifi i absolut toppklass!
 • Komfort-, bygg- och ljudkvalitet i high-end-klass!

4 990:-

Sony Sony MDR-1000X (Black) MDR1000XB.CE7 Mäktigt ljud, trådlös anslutning med Bluetooth, imponerande brusreducering och stöd för högupplöst ljud gör MDR-1000X från Sony till ett par riktigt vassa hörlurar. "Ljudet är kanske det bästa vi har hört från trådlösa, brusreducerande hörlurar. Brusreduceringen är i optimala situationer den bästa vi har hört, och vi gillar att man kan släppa in ljud om man vill."Läs hela testet här! Briljant brusreducering Med Sony SENSE ENGINE får du friheten att justera ljudet med en enda rörelse vid öronkåpan. Hörlurarna analyserar dina personliga egenskaper och din användningsstil och optimerar sedan ljudet för dig. Du kan till exempel svara på samtal utan att ta av dig hörlurarna, lägga handen på höljet för att omedelbart sänka musikvolymen, lyssna på musik utan störningar samtidigt som du kan höra viktiga meddelanden med "'Röstläget" och hör de viktigaste vardagsljuden, till exempel trafik, medan du lyssnar på musik i bakgrunden med "Omgivningsläget". Perfekt ljudåtergivning Hör musiken som artisten tänkt sig. Med High Resolution Audio får du minskad distorsion som gör att du kan höra musikens alla nyanser. Tillsammans med ett aluminiumbelagt LCP-membran på 40 mm får du ett mäktigt ljud som aldrig gör dig besviken. Trådlös anslutning med Bluetooth Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din smarta enhet, Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musiken direkt utan en kabel som mellanhand. Med hela 9 meter räckvidd behöver du inte heller ha telefonen på dig hela tiden. Med LDAC skickar MDR-1000X ungefär tre gånger mer data än vanlig Bluetooth-anslutning. Detta gör att du får ett bättre ljud utan störningar och förvräningar och hörlurarna klarar också av att skicka högupplöst ljud trådöst. Material som andas Mjukt syntetläder på huvudbandet och öronkuddarna ger exklusivt utseende och lyxig känsla. Perfekt för resan Vändbara öronkåpor gör det enkelt att stoppa ned hörlurarna i en resväska, rycksäck eller ett fodral. Styr samtal och musik Styr musik och samtal med knapparna på öronkåpan. Du slipper ta upp mobilen för att byta låt eller svara. Over-ear 4,7 60 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear