Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med surroundljud i 3D!

Sony MDR-DS6500

  Art.nr: 167079
  • Ljud&Bild - Betyg: 5/6
  • 7.1 surroundljud!
  • 40 mm element
  • Räckvidd upp till 100 m
  • Dockningsstation för hörlurar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony MDR-DS6500

Man kan välja att köpa ett hemmabiosystem eller så kan man välja att köpa Sony MDR-DS6500! Hörlurarna simulerar en bioupplevelse med 7.1-kanaligt surroundljud i 3D vilket ger dig den bästa upplevelsen hemma i vardagsrummet. Dessutom har hörlurarna en enorm räckvidd på hela 100 meter, vilket är möjligt tack vare Sonys RF-sändningsteknik. Med får man även en snygg dockningsstation för laddning och förvaring av hörlurarna.

3D-bio Enkel anslutning
Hörlurarna har inbyggda volymkontroller för ett smidigt användande, och med det uppladdningsbara batteriet kan man lyssna på musik i upp till 20 timmar. Man kan enkelt ansluta hörlurarna till TV:n, CD-spelaren eller varför inte din PlayStation-spelkonsol.


Kraftfulla och bekväma
Låt dig njuta av ett digitalt ljud med HiFi-kvalitet, de kraftfulla 40 mm elementen gör att man får en djup och klar basåtergivning. Trots sin storlek är hörlurarna lättviktiga endast 320 gram, samt att de är utformade för att kunna bäras bekvämt under en längre tid. Passar perfekt om man vill sitta uppe sent på kvällen och kolla på TV utan att störa någon.

Bruksanvisning och installationsguide för nedladdning:
Bruksanvisning - Installationsguide

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony MDR-DS6500 MDRDS6500.EU8 Sony MDR-DS6500 Man kan välja att köpa ett hemmabiosystem eller så kan man välja att köpa Sony MDR-DS6500! Hörlurarna simulerar en bioupplevelse med 7.1-kanaligt surroundljud i 3D vilket ger dig den bästa upplevelsen hemma i vardagsrummet. Dessutom har hörlurarna en enorm räckvidd på hela 100 meter, vilket är möjligt tack vare Sonys RF-sändningsteknik. Med får man även en snygg dockningsstation för laddning och förvaring av hörlurarna. Enkel anslutning Hörlurarna har inbyggda volymkontroller för ett smidigt användande, och med det uppladdningsbara batteriet kan man lyssna på musik i upp till 20 timmar. Man kan enkelt ansluta hörlurarna till TV:n, CD-spelaren eller varför inte din PlayStation-spelkonsol. Kraftfulla och bekväma Låt dig njuta av ett digitalt ljud med HiFi-kvalitet, de kraftfulla 40 mm elementen gör att man får en djup och klar basåtergivning. Trots sin storlek är hörlurarna lättviktiga endast 320 gram, samt att de är utformade för att kunna bäras bekvämt under en längre tid. Passar perfekt om man vill sitta uppe sent på kvällen och kolla på TV utan att störa någon. Bruksanvisning och installationsguide för nedladdning: Bruksanvisning - Installationsguide Over-ear 4,6 8 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear