Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Praktisk nackhållare för in-ear-hörlurar

Quirky Props

  Art.nr: 184563
Supersmart hållare för in-ear-hörlurar som du hänger runt nacken för att hålla ordning på öronpropparna! Obs, säljs osorterade, 4 olika färger.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Quirky Props

Är du trött på att öronpropparna ibland trillar ur öronen och försvinner ur räckhåll, eller att du inte har någonstans att göra av dem när du tillfälligt vill ta ur dem? Props från Quirky är den enkla men smarta lösningen som gör att du alltid har dina in-ear-hörlurar nära till hands. Props är en hörlurshållare du bär runt halsen med fästen att klämma fast kablarna i, så även om du frivilligt plockar ur dina hörlurar eller om de trillar ut vid till exempel träning så har du dem lätt tillgängliga för att snabbt återvända till din musikaliska oas. Det här är det ultimata tillbehöret till alla in-ear-lurar som du aldrig vill vara utan igen!

Anpassningsbar

Props har längdjustering på nackbandet så du kan anpassa den efter önskemål, och klämmorna har ett mjukt grepp för att inte skada hörlurskabeln. Props är tillverkad av polypropen med vävd nylonsladd. Finns i blått, rosa, grått och svart.

Tyvärr går det inte göra färgval när du handlar via netonnet.se då de säljs osorterade. Du är välkommen in i närmaste Lagershop om du vill välja din favoritfärg.

Quirky Quirky Props KPRP1-ML24 Quirky PropsÄr du trött på att öronpropparna ibland trillar ur öronen och försvinner ur räckhåll, eller att du inte har någonstans att göra av dem när du tillfälligt vill ta ur dem? Props från Quirky är den enkla men smarta lösningen som gör att du alltid har dina in-ear-hörlurar nära till hands. Props är en hörlurshållare du bär runt halsen med fästen att klämma fast kablarna i, så även om du frivilligt plockar ur dina hörlurar eller om de trillar ut vid till exempel träning så har du dem lätt tillgängliga för att snabbt återvända till din musikaliska oas. Det här är det ultimata tillbehöret till alla in-ear-lurar som du aldrig vill vara utan igen!AnpassningsbarProps har längdjustering på nackbandet så du kan anpassa den efter önskemål, och klämmorna har ett mjukt grepp för att inte skada hörlurskabeln. Props är tillverkad av polypropen med vävd nylonsladd. Finns i blått, rosa, grått och svart.Tyvärr går det inte göra färgval när du handlar via netonnet.se då de säljs osorterade. Du är välkommen in i närmaste Lagershop om du vill välja din favoritfärg. Hörlurar 3,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar