Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös in-ear-hörlur med fjärrkontroll och Bluetooth

JBL J46 BT - Black

  Art.nr: 196679
  • Optimerad komfort med 5 olika proppar
  • Trådlösa med Bluetooth 4.0
  • Fjärrkontroll och mikrofon för flexibel användning
  • USB-uppladdningsbart batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL J46 BT är den perfekta all-round-lösningen för den som vill njuta av sin favoritmusik med högsta kvalitet oavsett om man sitter på bussen eller är ute och motionerar. Lurarna använder trådlös Bluetooth 4.0-teknik för perfekt överföring från t.ex. en smartphone, surfplatta eller annan enhet utrustad med möjlighet att skicka musik via Bluetooth.

Fjärrkontroll med mikrofon och tre knapparFjärrkontroll med tre knappar för smart styrning

Fjärrkontrollen på lurarna kan användas för att starta/pausa och stoppa musiken, höja och sänka ljudvolymen samt växla till telefonsamtal, kan det bli smidigare?

5 olika proppar för optimal komfort

JBL J46 BT levereras med totalt 5 olika proppar – silikonproppar i small, medium och large för normalt användande samt small och large-proppar för den som använder lurarna vid sportande. Tack vare möjligheten att själv anpassa lurarna får man alltid perfekt passform och ljudåtergivning oavsett hur man använder sina nya trådlösa in-ear-hörlurar.

Uppladdningsbart batteri

Det uppladdningsbara batteriet har upp till ca 5,5 timmars drifttid vid musikuppspelning och samtalstid. Att ladda upp batteriet tar ca 2,5 timmar och sedan är man redo att njuta av sin favoritmusik igen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL J46 BT - Black J46BTBLK JBL J46 BT är den perfekta all-round-lösningen för den som vill njuta av sin favoritmusik med högsta kvalitet oavsett om man sitter på bussen eller är ute och motionerar. Lurarna använder trådlös Bluetooth 4.0-teknik för perfekt överföring från t.ex. en smartphone, surfplatta eller annan enhet utrustad med möjlighet att skicka musik via Bluetooth. Fjärrkontroll med mikrofon och tre knappar Fjärrkontrollen på lurarna kan användas för att starta/pausa och stoppa musiken, höja och sänka ljudvolymen samt växla till telefonsamtal, kan det bli smidigare? 5 olika proppar för optimal komfort JBL J46 BT levereras med totalt 5 olika proppar – silikonproppar i small, medium och large för normalt användande samt small och large-proppar för den som använder lurarna vid sportande. Tack vare möjligheten att själv anpassa lurarna får man alltid perfekt passform och ljudåtergivning oavsett hur man använder sina nya trådlösa in-ear-hörlurar. Uppladdningsbart batteri Det uppladdningsbara batteriet har upp till ca 5,5 timmars drifttid vid musikuppspelning och samtalstid. Att ladda upp batteriet tar ca 2,5 timmar och sedan är man redo att njuta av sin favoritmusik igen. Sporthörlurar 3,3 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Sporthörlurar