Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fjäderlätt träningshörlur med anpassningsbar kabellängd!

Philips SHQ5200/10

  Art.nr: 187103
  • Over-the-head-kontruktion
  • Regn- och svettåliga
  • Halkfritt huvudband i silikon
  • Tvättbara öronkuddar
  • Delbar kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SHQ5200/10

Gillar du att ha musik som peppar dig när du tränar, men ogillar små in-ear-modeller i öronen? Då är ActionFit SHQ5200/10 från Philips hörlurarna för dig! De är ett par regn- och svettåliga hörlurar med halkfritt huvudband i silikon, med låg vikt och som passar perfekt till träningspasset! Eftersom de har en öppen konstruktion släpper de in lite ljud från omgivningarna, vilket är en stor fördel om man springer i närheten av trafikerad väg till exempel.

Neodymhögtalarelement på 40 mm

Trots sin ringa storlek gömmer sig 40 mm stora neodym- högtalarelement i SHQ5200! Låt dig ryckas med av musik med kraftfull och dynamisk bas. ActionFit-hörlurarna är utformade för att ge dig extra energi även under de tuffaste träningspassen så du orkar lite extra! Förbered dig på en ljudupplevelse du sent ska glömma – oavsett träningspass och omgivning.

Halkfritt huvudband i silikon

SHQ5200 är tillverkade för att ge perfekt passform och för att sitta på plats när du tränar, hur mycket du än rör på dig. Det har ett speciellt utformat huvudband med ett extra band i mjukt silikon som försäkrar att hörlurarna sitter på plats utan att glida ner, hur du än rör dig under träningen. Hörlurarna har ergonomiska öronkåpor för att passa alla öron på ett bekvämt sätt, även när du rör dig.

Löstagbara och tvättbara öronkuddar

Svettas loss! ActionFit-hörlurarna SHQ5200 har unika öronkuddar som omges av ett fuktavvisande material som gör att du håller dig bekväm, sval och torr under träningspasset. Vid behov kan du ta bort kuddarna och tvätta dem så blir de som nya. Då bryter du försiktigt loss kuddarna och plastplattan de sitter fast på och tvättar dem under rinnande vatten. Låt lufttorka innan du knäpper fast dem igen.

Kevlarförstärkt kabel i två längder

ActionFit-hörlurarna är inte bara utformade för passform och bekvämlighet, utan även för hållbarhet och styrka. Den 110 cm långa kabeln är Kevlarförstärkt för att stå emot påfrestningar under användning och tål extrema miljöer - och extrema träningspass.
Den är också praktiskt delbar för att du ska kunna anpassa längden efter behov. Du kan koppla isär den på mitten, vilket gör kabeln precis lagom lång för att ansluta hörlurarna om du har telefonen/mp3-spelaren runt armen. Koppla på hela kabeln och du kan ha din musikspelare i fickan. På så sätt slipper du att ha för lång eller för kort sladd som stör ditt träningspass. Det medföljer även ett kabelspänne då du kan klämma fast sladden i kläderna.

Specifikationer

Akustiskt system: Öppna
Frekvensåtergivning: 18–21 000 Hz
Känslighet: 101 dB
Högtalardiameter: 40 mm
Maximal ineffekt: 40 mW
Impedans: 32 ohm
Kabelanslutning: Enkelsidig
Kabellängd: 1,1 m (55+55 cm)
Anslutning: 3,5 mm (rak + vinklad)
Anslutningens legering: guldpläterad

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips SHQ5200/10 SHQ5200/10 Philips SHQ5200/10Gillar du att ha musik som peppar dig när du tränar, men ogillar små in-ear-modeller i öronen? Då är ActionFit SHQ5200/10 från Philips hörlurarna för dig! De är ett par regn- och svettåliga hörlurar med halkfritt huvudband i silikon, med låg vikt och som passar perfekt till träningspasset! Eftersom de har en öppen konstruktion släpper de in lite ljud från omgivningarna, vilket är en stor fördel om man springer i närheten av trafikerad väg till exempel.Neodymhögtalarelement på 40 mmTrots sin ringa storlek gömmer sig 40 mm stora neodym- högtalarelement i SHQ5200! Låt dig ryckas med av musik med kraftfull och dynamisk bas. ActionFit-hörlurarna är utformade för att ge dig extra energi även under de tuffaste träningspassen så du orkar lite extra! Förbered dig på en ljudupplevelse du sent ska glömma – oavsett träningspass och omgivning.Halkfritt huvudband i silikonSHQ5200 är tillverkade för att ge perfekt passform och för att sitta på plats när du tränar, hur mycket du än rör på dig. Det har ett speciellt utformat huvudband med ett extra band i mjukt silikon som försäkrar att hörlurarna sitter på plats utan att glida ner, hur du än rör dig under träningen. Hörlurarna har ergonomiska öronkåpor för att passa alla öron på ett bekvämt sätt, även när du rör dig.Löstagbara och tvättbara öronkuddarSvettas loss! ActionFit-hörlurarna SHQ5200 har unika öronkuddar som omges av ett fuktavvisande material som gör att du håller dig bekväm, sval och torr under träningspasset. Vid behov kan du ta bort kuddarna och tvätta dem så blir de som nya. Då bryter du försiktigt loss kuddarna och plastplattan de sitter fast på och tvättar dem under rinnande vatten. Låt lufttorka innan du knäpper fast dem igen.Kevlarförstärkt kabel i två längderActionFit-hörlurarna är inte bara utformade för passform och bekvämlighet, utan även för hållbarhet och styrka. Den 110 cm långa kabeln är Kevlarförstärkt för att stå emot påfrestningar under användning och tål extrema miljöer - och extrema träningspass.Den är också praktiskt delbar för att du ska kunna anpassa längden efter behov. Du kan koppla isär den på mitten, vilket gör kabeln precis lagom lång för att ansluta hörlurarna om du har telefonen/mp3-spelaren runt armen. Koppla på hela kabeln och du kan ha din musikspelare i fickan. På så sätt slipper du att ha för lång eller för kort sladd som stör ditt träningspass. Det medföljer även ett kabelspänne då du kan klämma fast sladden i kläderna.SpecifikationerAkustiskt system: ÖppnaFrekvensåtergivning: 18–21 000 HzKänslighet: 101 dBHögtalardiameter: 40 mmMaximal ineffekt: 40 mWImpedans: 32 ohmKabelanslutning: EnkelsidigKabellängd: 1,1 m (55+55 cm)Anslutning: 3,5 mm (rak + vinklad)Anslutningens legering: guldpläterad Sporthörlurar 4,2 8 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Sporthörlurar