Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa in-ear-hörlurar utmärkta för träningspasset

Urbanista Boston - Dark Clown

  Art.nr: 1002201
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Låg vikt på 23 gram
 • Vattentåliga med IPX5-certifiering
 • Inbyggd magnetlåsning
 • Anslut med Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Urbanista Boston (GoFit) är dina vattenresistenta och trådlösa hörlurar som gör sig perfekt för träningspasset där du får utmärkt rörelsefrihet utan att begränsas av kablar till ljudkällan. Lågt vikt och bra utformning säkerställer att de håller sig på plats hela passet.

Behåll kontrollen över musik och samtal

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen i samtalen eller det som spelas upp i spellistan. Du har full kontroll samtidigt som du har kvar din smartphone i fickan, väskan eller sportarmbandet.

Bra ljud och batteritid

Det minimala batteriet ger dig upp till 6 timmar driftstid för din favoritmusik, poddar eller telefonsamtal. Du får riktigt bra ljudåtergivning med klart ljud och förvånansvärt tung bas för att vara så kompakta, men de släpper även avsiktligt in ljud delvis från din omgivning så du kan vara uppmärksam på löprundan längs vägarna eller i stadsmiljö.

Träning på bästa sätt

Trådlösa hörlurar men sammankopplade till varandra gör att du slipper tänka på att ha kablar längs kroppen oavsett om du pendlar eller tränar och IPX5-certifieringen säkerställer lämpligheten att ge sig ut oavsett väder då de är både är svett och vattenresistenta. Anslut med Bluetooth till din Android- eller iOS-smartphone och ge dig ut och gör det du älskar utan hinder.

Skulle du behöva ta ur hörlurarna och inte har någonstans att lägga dom så använder du enkelt den inbyggda magnetlåsningen så du bär dessa säkert lätt fastlåsta i varandra runt din hals - redo att snabbt användas igen.

Titta även på

(38 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

499:-

Titta även på

(38 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

499:-

Urbanista Urbanista Boston - Dark Clown 1033202 Urbanista Boston (GoFit) är dina vattenresistenta och trådlösa hörlurar som gör sig perfekt för träningspasset där du får utmärkt rörelsefrihet utan att begränsas av kablar till ljudkällan. Lågt vikt och bra utformning säkerställer att de håller sig på plats hela passet. Behåll kontrollen över musik och samtal Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen i samtalen eller det som spelas upp i spellistan. Du har full kontroll samtidigt som du har kvar din smartphone i fickan, väskan eller sportarmbandet. Bra ljud och batteritid Det minimala batteriet ger dig upp till 6 timmar driftstid för din favoritmusik, poddar eller telefonsamtal. Du får riktigt bra ljudåtergivning med klart ljud och förvånansvärt tung bas för att vara så kompakta, men de släpper även avsiktligt in ljud delvis från din omgivning så du kan vara uppmärksam på löprundan längs vägarna eller i stadsmiljö. Träning på bästa sätt Trådlösa hörlurar men sammankopplade till varandra gör att du slipper tänka på att ha kablar längs kroppen oavsett om du pendlar eller tränar och IPX5-certifieringen säkerställer lämpligheten att ge sig ut oavsett väder då de är både är svett och vattenresistenta. Anslut med Bluetooth till din Android- eller iOS-smartphone och ge dig ut och gör det du älskar utan hinder. Skulle du behöva ta ur hörlurarna och inte har någonstans att lägga dom så använder du enkelt den inbyggda magnetlåsningen så du bär dessa säkert lätt fastlåsta i varandra runt din hals - redo att snabbt användas igen. Sporthörlurar 2 3 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sporthörlurar