Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv Beats-lur med aktiv brusreducering för finsmakaren

Beats by Dr. Dre Beats Executive™ - Black

  Art.nr: 200084
 • Aktiv brusreducering
 • En hörlur för finsmakaren
 • Överlägsen ljudkvalitet och mäktig bas
 • Påkostad lur med lyxig design
 • Perfekt för resor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats Executive™

Åter igen presenterar Beats by Dr Dre™ en fantastisk hörlur som levererar kristallklart ljud med tydlig separation för ren diskant, legendarisk bas och ett brett musikaliskt mellanregister. Med batteridriven aktiv brusreducering och hög komfort är Beats Executive hörluren för finsmakaren som inte vill kompromissa mellan lyxig design och verklighetstrogen ljudupplevelse.

Perfekt för resenären

Oavsett om du tar bussen genom stan eller reser tvärs över landet i ett flygplan är Beats Executive perfekta för resan. Hörlurarna har låg vikt, högsta komfort och viks enkelt ihop för smidig och effektiv förvaring i det medföljande platta resefodralet. Med i förpackningen får du även med en flygplansadapter så du kan njuta av dina Executive på flygresan.

Aktiv brusreducering

Executive använder batteridriven aktiv brusreducering, kraftfull nog att förvandla vrålet från en jetmotor till en viskning, för att du ska kunna njuta av din musik utan att bli störd av omvärlden. En av- och påknapp på ena hörlurskåpan försäkrar dig om att du inte slösar batterier i onödan. Du får med två stycken AAA-batterier när du köper dina Beats Executive, men glöm inte att packa med ett extra par batterier i väskan så du aldrig riskerar att bli strandsatt utan ljud i lurarna. Batteriluckan har en praktisk magnetfunktion som gör den lätt att öppna och stänga, och har en säkerhetslina så du inte riskerar att tappa bort luckan.

Medföljande tillbehör:

 • Två AAA-batterier
 • 3.5mm audio-kabel
 • In-­line fjärrkontroll- och mikrofonkabel
 • Flygplansadapter
 • 3,5mm till 6,3mm-adapter
 • Resefodral med hårt skal
 • Beats by Dr. Dre rengöringsduk

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Executive™ - Black MH8V2ZM/A Beats Executive™ Åter igen presenterar Beats by Dr Dre™ en fantastisk hörlur som levererar kristallklart ljud med tydlig separation för ren diskant, legendarisk bas och ett brett musikaliskt mellanregister. Med batteridriven aktiv brusreducering och hög komfort är Beats Executive hörluren för finsmakaren som inte vill kompromissa mellan lyxig design och verklighetstrogen ljudupplevelse. Perfekt för resenären Oavsett om du tar bussen genom stan eller reser tvärs över landet i ett flygplan är Beats Executive perfekta för resan. Hörlurarna har låg vikt, högsta komfort och viks enkelt ihop för smidig och effektiv förvaring i det medföljande platta resefodralet. Med i förpackningen får du även med en flygplansadapter så du kan njuta av dina Executive på flygresan. Aktiv brusreducering Executive använder batteridriven aktiv brusreducering, kraftfull nog att förvandla vrålet från en jetmotor till en viskning, för att du ska kunna njuta av din musik utan att bli störd av omvärlden. En av- och påknapp på ena hörlurskåpan försäkrar dig om att du inte slösar batterier i onödan. Du får med två stycken AAA-batterier när du köper dina Beats Executive, men glöm inte att packa med ett extra par batterier i väskan så du aldrig riskerar att bli strandsatt utan ljud i lurarna. Batteriluckan har en praktisk magnetfunktion som gör den lätt att öppna och stänga, och har en säkerhetslina så du inte riskerar att tappa bort luckan. Medföljande tillbehör: Två AAA-batterier 3.5mm audio-kabel In-­line fjärrkontroll- och mikrofonkabel Flygplansadapter 3,5mm till 6,3mm-adapter Resefodral med hårt skal Beats by Dr. Dre rengöringsduk Trådlösa hörlurar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar