Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Elite 65E med aktiv bullerdämpning ger dig möjligheten att slippa oljud runt dig så att du kan fokusera helt på det du gör. Få otrolig samtalskvalitet med Jabras tre mikrofons-teknik som skapar en bullerblockerande zon så att din röst blir kristallklar.
Med funktioner som Jabra Sound+, röststyrning och aktiv bullerdämpning får du mer frihet i vardagen.

Aktiv bullerdämpning

Elite 65e använder aktiv bullerdämpning som är kraftfullt nog för att få ett livligt café att bli tyst som ett bibliotek. Bullerdämpning av professionell kvalitet uppnås genom att kombinera ANC från fyra mikrofoner med passiv bullerdämpning från våra ovalformade öronsnäckor och åtsittande Jabra EarGels. För samtal och musik på språng - bli professionell. Eliminera oönskade ljud, vare sig det är högljudd trafik eller störande ljud i närheten.

Byggda med hållbarhet

Elite 65e har en IP54-klassad design, och två års garanti mot skador på grund av vatten och damm. Var din dag än tar dig kommer dina aktiviteter inte att förhindra enkel och pålitlig tillgång till samtal och musik.

Förbättrad komfort med Eargels

Ett medföljande utbud av Jabras Eargels innebär att dina öronsnäckor både är bekväma och sitter kvar. Dessa Eargels har testats intensivt i vårt ljudlabb och de förbättrar även kvaliteten på lyssningsupplevelsen genom att lägga till passiv bullerdämpning och förbättra basen i musiken.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar, den ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen, och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite 65E kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant, så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Och med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite 65E till din smarttelefon.

Titta även på

(17 st)
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP-56-klassad
  • True wireless

1 990:-

Titta även på

(17 st)
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP-56-klassad
  • True wireless

1 990:-

Jabra Jabra Elite 65e 100-99020000-60 Jabra Elite 65E med aktiv bullerdämpning ger dig möjligheten att slippa oljud runt dig så att du kan fokusera helt på det du gör. Få otrolig samtalskvalitet med Jabras tre mikrofons-teknik som skapar en bullerblockerande zon så att din röst blir kristallklar.Med funktioner som Jabra Sound+, röststyrning och aktiv bullerdämpning får du mer frihet i vardagen. Aktiv bullerdämpning Elite 65e använder aktiv bullerdämpning som är kraftfullt nog för att få ett livligt café att bli tyst som ett bibliotek. Bullerdämpning av professionell kvalitet uppnås genom att kombinera ANC från fyra mikrofoner med passiv bullerdämpning från våra ovalformade öronsnäckor och åtsittande Jabra EarGels. För samtal och musik på språng - bli professionell. Eliminera oönskade ljud, vare sig det är högljudd trafik eller störande ljud i närheten. Byggda med hållbarhet Elite 65e har en IP54-klassad design, och två års garanti mot skador på grund av vatten och damm. Var din dag än tar dig kommer dina aktiviteter inte att förhindra enkel och pålitlig tillgång till samtal och musik. Förbättrad komfort med Eargels Ett medföljande utbud av Jabras Eargels innebär att dina öronsnäckor både är bekväma och sitter kvar. Dessa Eargels har testats intensivt i vårt ljudlabb och de förbättrar även kvaliteten på lyssningsupplevelsen genom att lägga till passiv bullerdämpning och förbättra basen i musiken. Jabra Sound+ Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar, den ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen, och mycket mer. Styr med röstkommando Med Jabra Elite 65E kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant, så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Och med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite 65E till din smarttelefon. Trådlösa hörlurar 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar