Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-hörlurar med lång batteritid

Jabra Move - Cayenne

  Art.nr: 222922
  • Bluetooth 4.0
  • Mikrofon för mobilsamtal
  • Trådad anslutning möjlig (kabel ingår)
  • Multifunktionsknapp och volymkontroll
  • Lång batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Har du tröttnat på sladdtrassel, men ändå vill ha ett par on-ear-hörlurar med bra ljud och full kontroll över musikspelning och telefonsamtal så är Jabra Move för dig. Dessa trådlösa hörlurar har en snygg design, låg vikt och ansluts till din mobil med bluetooth.

Elegant trådlös design

Jabra Move är skapad med elegans i åtanke. De har ett mjukt huvudband och mjuka och sköna öronkuddar för bästa komfort samt läckra detaljer i rostfritt stål. Tack vare sin bluetooth-anslutning så slipper du en sladd som trasslar eller hakar upp sig, och du kan njuta av kristallklart ljud och bekymmersfria telefonsamtal, helt trådlöst!
Det inbyggda batteriet laddas med den medföljande USB-kabeln i en dator, och ger dig batteritid i upp till 12 dagar (standby) eller åtta timmars samtalstid.

Anslut med Bluetooth eller kabel

Att para ihop Jabra Move med din mobil är både enkelt och snabbt gjort. Starta bluetooth-funktionen på din telefon och håll inne På/Av/Anslutnings-knappen på hörlurarna i cirka tre sekunder. Ihopparningsläget meddelas i hörlurarna och Bluetooth-lampan blinkar blått. Välj sedan Jabra Move Wireless från listan över enheter i din telefon.Vill man ändå använda sladd, eller använda hörlurarna med till exempel en musikspelare som saknar bluetooth, medföljer en ljudkabel med 3,5 mm-kontakt i båda ändarna, varav den ena är en L-plugg. Kabeln passar i de flesta portabla enheter.

Mikrofon och kontrollknappar

Jabra Move har en inbyggd mikrofon för mobilsamtal och på hörlurskåporna sitter knappar som ger dig full kontroll över ditt musiklyssnande och dina samtal. Volymknapparna låter dig styra musikens volym men också hoppa mellan låtar och se batteristatusen. Med multifunktionsknappen kan du svara och avsluta telefonsamtal och med ett dubbeltryck fungerar den som en återuppringningsknapp.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Jabra Jabra Move - Cayenne 100-96300002-60 Har du tröttnat på sladdtrassel, men ändå vill ha ett par on-ear-hörlurar med bra ljud och full kontroll över musikspelning och telefonsamtal så är Jabra Move för dig. Dessa trådlösa hörlurar har en snygg design, låg vikt och ansluts till din mobil med bluetooth. Elegant trådlös design Jabra Move är skapad med elegans i åtanke. De har ett mjukt huvudband och mjuka och sköna öronkuddar för bästa komfort samt läckra detaljer i rostfritt stål. Tack vare sin bluetooth-anslutning så slipper du en sladd som trasslar eller hakar upp sig, och du kan njuta av kristallklart ljud och bekymmersfria telefonsamtal, helt trådlöst!Det inbyggda batteriet laddas med den medföljande USB-kabeln i en dator, och ger dig batteritid i upp till 12 dagar (standby) eller åtta timmars samtalstid. Anslut med Bluetooth eller kabel Att para ihop Jabra Move med din mobil är både enkelt och snabbt gjort. Starta bluetooth-funktionen på din telefon och håll inne På/Av/Anslutnings-knappen på hörlurarna i cirka tre sekunder. Ihopparningsläget meddelas i hörlurarna och Bluetooth-lampan blinkar blått. Välj sedan Jabra Move Wireless från listan över enheter i din telefon.Vill man ändå använda sladd, eller använda hörlurarna med till exempel en musikspelare som saknar bluetooth, medföljer en ljudkabel med 3,5 mm-kontakt i båda ändarna, varav den ena är en L-plugg. Kabeln passar i de flesta portabla enheter. Mikrofon och kontrollknappar Jabra Move har en inbyggd mikrofon för mobilsamtal och på hörlurskåporna sitter knappar som ger dig full kontroll över ditt musiklyssnande och dina samtal. Volymknapparna låter dig styra musikens volym men också hoppa mellan låtar och se batteristatusen. Med multifunktionsknappen kan du svara och avsluta telefonsamtal och med ett dubbeltryck fungerar den som en återuppringningsknapp. Trådlösa hörlurar 4,7 11 549 SEK 549 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar