Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma trådlösa hörlurar med lång batteritid

JAYS a-Seven Wireless - Black

  Art.nr: 1007628
 • Upp till 25 timmars speltid
 • Inbyggd mikrofon och kontroll för samtal
 • Upp till 35 dagars passningstid
 • Kuddar i memory foam
 • Anslut via Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jays a-Seven Wireless är ett par snygga och bekväma hörlurar tillverkade i hållbart aluminium med kuddar i memory foam som gör att hörlurarna är perfekt anpassade för flitigt användande. Lyssna på musik, en spännande ljudbok eller din favoritpodd med ett perfekt synkroniserat ljud samtidigt som du kan ta emot och hantera samtal med den integrerade mikrofonen. De trådlösa hörlurarna ansluts till din enhet via Bluetooth och har en batteritid på upp till 25 timmar.

Bekväma trådlösa hörlurar med lång batteritid

Lyssna på musik med total rörelsefrihet

Med a-Seven Wireless kan du njuta av din favoritunderhållning helt utan sladdar. Hörlurarna ansluts till din enhet via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter vilket ger dig en total rörelsefrihet. Med stöd för Qualcomm® aptX™ får du en utmärkt trådlös överföring vilket gör att du får ett perfekt synkroniserat ljud för såväl musik som samtal. Du kan även ansluta hörlurarna med medföljande AUX-kabel ifall din enhet inte har stöd för Bluetooth.

Bekväm passform med memory foam

Jays a-Seven Wireless är ett par lätta och hållbara hörlurar som är tillverkade i robust aluminium för en lång livslängd. Kuddarna är tillverkade i memory foam som anpassar sig efter dina öron vilket ger dig ett par bekväma hörlurar anpassade för långa användningstider.

Bekväma trådlösa hörlurar med lång batteritid

25 timmars batteritid

Jays a-Seven Wireless har hela 25 timmars batteritid vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen utan att behöva bekymra dig över batteriet. Hörlurarna laddas med medföljande USB-kabel som du förslagsvis ansluter i en USB-laddare. Med fulladdat batteri har hörlurarna en standbytid på hela 35 dagar.

Inbyggd mikrofon för röstsamtal

Med inbyggd mikrofon och knapparna på den högra kåpan kan du hantera samtal, stoppa och starta musiken, justera volymen samt växla mellan ljudspår utan att behöva ta fram din mobiltelefon. 

Finns i förpackningen:

 • Hörlurar
 • USB-kabel för laddning
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • Användarmanual
JAYS JAYS a-Seven Wireless - Black T00222 Jays a-Seven Wireless är ett par snygga och bekväma hörlurar tillverkade i hållbart aluminium med kuddar i memory foam som gör att hörlurarna är perfekt anpassade för flitigt användande. Lyssna på musik, en spännande ljudbok eller din favoritpodd med ett perfekt synkroniserat ljud samtidigt som du kan ta emot och hantera samtal med den integrerade mikrofonen. De trådlösa hörlurarna ansluts till din enhet via Bluetooth och har en batteritid på upp till 25 timmar. Lyssna på musik med total rörelsefrihet Med a-Seven Wireless kan du njuta av din favoritunderhållning helt utan sladdar. Hörlurarna ansluts till din enhet via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter vilket ger dig en total rörelsefrihet. Med stöd för Qualcomm® aptX™ får du en utmärkt trådlös överföring vilket gör att du får ett perfekt synkroniserat ljud för såväl musik som samtal. Du kan även ansluta hörlurarna med medföljande AUX-kabel ifall din enhet inte har stöd för Bluetooth. Bekväm passform med memory foam Jays a-Seven Wireless är ett par lätta och hållbara hörlurar som är tillverkade i robust aluminium för en lång livslängd. Kuddarna är tillverkade i memory foam som anpassar sig efter dina öron vilket ger dig ett par bekväma hörlurar anpassade för långa användningstider. 25 timmars batteritid Jays a-Seven Wireless har hela 25 timmars batteritid vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen utan att behöva bekymra dig över batteriet. Hörlurarna laddas med medföljande USB-kabel som du förslagsvis ansluter i en USB-laddare. Med fulladdat batteri har hörlurarna en standbytid på hela 35 dagar. Inbyggd mikrofon för röstsamtal Med inbyggd mikrofon och knapparna på den högra kåpan kan du hantera samtal, stoppa och starta musiken, justera volymen samt växla mellan ljudspår utan att behöva ta fram din mobiltelefon.  Finns i förpackningen: HörlurarUSB-kabel för laddning3,5 mm AUX-kabelAnvändarmanual Trådlösa hörlurar 4,5 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar