Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-hörlurar med kraftfullt ljud

JBL T450 BT - Black

  Art.nr: 248572
 • JBL Pure Bass-ljud
 • Vinklingsbara öronkåpor
 • Musik- och samtalskontroller
 • 20 hz - 20 kHz
 • Lyssna på musik trådlöst

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL T450BT är dina trivsamma och hopfällbara hörlurar du ansluter lika enkelt som du förvarar dem. Stora neodynium-element ger kraftfull bas och ljudöverföringen sker smidigt över Bluetooth med 10 meters räckvidd med god signalstyrka till din smartphone i fickan och möjligheten att kunna ta emot samtal direkt i hörlurarna.

Ljud gjort för att höras

JBL lyckas skapa en ljudåtergivning med brett frekvensomfång och djup bas med JBL Pure Bass då T450BT försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud.

Bekväma och praktiska hörlurar

Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron.

När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet.

Enkla kontroller och lång batteritid

Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar.

Titta även på

(19 st)
 • Strömma musik via Bluetooth
 • 14 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon

499:-

Titta även på

(19 st)
 • Strömma musik via Bluetooth
 • 14 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon

499:-

JBL JBL T450 BT - Black JBLT450BTBLK JBL T450BT är dina trivsamma och hopfällbara hörlurar du ansluter lika enkelt som du förvarar dem. Stora neodynium-element ger kraftfull bas och ljudöverföringen sker smidigt över Bluetooth med 10 meters räckvidd med god signalstyrka till din smartphone i fickan och möjligheten att kunna ta emot samtal direkt i hörlurarna. Ljud gjort för att höras JBL lyckas skapa en ljudåtergivning med brett frekvensomfång och djup bas med JBL Pure Bass då T450BT försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud. Bekväma och praktiska hörlurar Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet. Enkla kontroller och lång batteritid Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar. Trådlösa hörlurar 4,3 3 399 SEK 399 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Trådlösa hörlurar