Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös frihet med 40 mm högtalarmembran!

Pioneer SE-DRF41M

  Art.nr: 181022
  • Trådlösa hörlurar med RF-teknologi
  • 40mm membran
  • Automatisk RF-brytare
  • Vadderat huvudband
  • Laddningsdocka och uppladdningsbara batterier ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer SE-DRF41M

Detta trådlösa hörlursset ger dig kristallklart ljud från till exempel datorn, TVn eller stereoanläggningen via radiovågor på upp till 30 meters avstånd. De kraftfulla 40mm högtalarmembranen ger dig ett perfekt digitalt ljud. Hörlurarna har utrustats med en praktisk RF-brytare så du slipper resa på dig och ta dig till dockningssationen för att stänga av.

Hörlurarna är rejäla med vadderat huvudband för utmärkt passform och skön komfort. De har en sluten konstruktion för att stänga ute yttre oljud och du kan njuta av din musik med mindre buller. Nu kan du titta på TV utan att störa dina familjemedlemmar, eller varför inte göra städningen roligare med din favoritmusik i öronen? Ena hörlurskåpan har utrustats med en praktiskt volymkontroll för att du ska kunna justera volymen utan att behöva gå till ljudkällan.

I förpackningen ingår en laddningsdocka med nätadapter (5V/550 mA), en stereokabel (1 meter) och två uppladdningsbara batterier (nickelhybrid storlek AAA) samt bruksanvisning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer SE-DRF41M SE-DRF41M Pioneer SE-DRF41M Detta trådlösa hörlursset ger dig kristallklart ljud från till exempel datorn, TVn eller stereoanläggningen via radiovågor på upp till 30 meters avstånd. De kraftfulla 40mm högtalarmembranen ger dig ett perfekt digitalt ljud. Hörlurarna har utrustats med en praktisk RF-brytare så du slipper resa på dig och ta dig till dockningssationen för att stänga av. Hörlurarna är rejäla med vadderat huvudband för utmärkt passform och skön komfort. De har en sluten konstruktion för att stänga ute yttre oljud och du kan njuta av din musik med mindre buller. Nu kan du titta på TV utan att störa dina familjemedlemmar, eller varför inte göra städningen roligare med din favoritmusik i öronen? Ena hörlurskåpan har utrustats med en praktiskt volymkontroll för att du ska kunna justera volymen utan att behöva gå till ljudkällan. I förpackningen ingår en laddningsdocka med nätadapter (5V/550 mA), en stereokabel (1 meter) och två uppladdningsbara batterier (nickelhybrid storlek AAA) samt bruksanvisning. Trådlösa hörlurar 4 3 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar