Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

True Wireless-hörlurar med smidig touch-kontroll

Andersson TWP-3000 - White

  Art.nr: 1008763
 • Upp till 3x4 timmars speltid
 • Portabelt laddningsfodral
 • Inbyggd mikrofon och touch-kontroll
 • Vattenresistenta med IPX4-certifiering
 • Automatisk sammankoppling

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TWP-3000 är ett par true wireless-hörlurar som levereras med ett smidigt och portabelt laddningsfodral. Hörlurarna har en speltid upp till 4 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i sammanlagt 12 timmar. 

Andersson True Wireless-hörlurar med laddningsfodral

Kompatibel med både iOS och Android

Med TWP-3000 får du ett par kompakta hörlurar som passar alla situationer och kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du låta din telefon ligga kvar i väskan samtidigt som du använder dina hörlurar utan problem. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig en fullständig kontroll över din underhållning, mobilsamtal eller röststyrning. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem. 

Ta kontroll med touch

Med den smidiga touch-kontrollen kan du genom några enkla tryck på endera hörlur ta kontroll över din användning. Du kan exempelvis besvara ett samtal, avsluta/avisa samtal, starta röstassistenten, spela upp/pausa inspelning och styra volymen. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon varje gång du får ett samtal, svara smidigt genom ett enkelt dubbelklick på en av dina hörlurar. 

Praktisk laddning med portabelt fodral

True Wireless-hörlurarna TWP-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddningsfodral vilket betyder att du kan ladda dina hörlurar samtidigt som du förvarar dem, även om du är ute på språng med fodralet i väskan. Hörlurarna har en speltid på upp till 4 timmar och tillsammans med ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i sammanlagt 12 timmar.

Lägg i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. Den praktiska laddningsindikatorn på fodralet blinkar i olika takter för att du enkelt ska kunna veta hur mycket batteri dina hörlurar fått.  Hörlurarna får en full laddning på endast 90 minuter. Fodralet laddas med den medföljande USB-C-kabeln och en full laddning tar cirka 90 minuter. USB-laddare ingår inte.

I förpackningen:

 • Hörlurar
 • Laddningsfodral
 • USB-C-kabel för laddning
 • Bruksanvisning
Hörlurar, laddningsfodral och micro-c-kabel för laddning följer med i förpackningen till Andersson True Wireless-hörlurar

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 4,5 timmars speltid
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Laddning i praktiskt fodral

499:-

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 4,5 timmars speltid
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Laddning i praktiskt fodral

499:-

1008763 Andersson Andersson TWP-3000 - White Andersson TWP-3000 är ett par true wireless-hörlurar som levereras med ett smidigt och portabelt laddningsfodral. Hörlurarna har en speltid upp till 4 timmar och tillsammans med laddningsfodralet kan du njuta av din underhållning i sammanlagt 12 timmar.  Kompatibel med både iOS och Android Med TWP-3000 får du ett par kompakta hörlurar som passar alla situationer och kopplas enkelt ihop med exempelvis din mobiltelefon genom Bluetooth 5.0. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du låta din telefon ligga kvar i väskan samtidigt som du använder dina hörlurar utan problem. Hörlurarna är fullt kompatibla med både iOS och Android och ger dig en fullständig kontroll över din underhållning, mobilsamtal eller röststyrning. Hörlurarna är utrustade med auto-parning vilket gör att de snabbt och automatiskt ansluts när du vill använda dem.  Ta kontroll med touch Med den smidiga touch-kontrollen kan du genom några enkla tryck på endera hörlur ta kontroll över din användning. Du kan exempelvis besvara ett samtal, avsluta/avisa samtal, starta röstassistenten, spela upp/pausa inspelning och styra volymen. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon varje gång du får ett samtal, svara smidigt genom ett enkelt dubbelklick på en av dina hörlurar.  Praktisk laddning med portabelt fodral True Wireless-hörlurarna TWP-3000 laddas genom ett smart och praktiskt laddningsfodral vilket betyder att du kan ladda dina hörlurar samtidigt som du förvarar dem, även om du är ute på språng med fodralet i väskan. Hörlurarna har en speltid på upp till 4 timmar och tillsammans med ett fulladdat laddningsfodral kan du njuta av din underhållning i sammanlagt 12 timmar. Lägg i hörlurarna i fodralet när det är dags för laddning och få samtidigt en skyddande förvaring där du alltid hittar dem. Den praktiska laddningsindikatorn på fodralet blinkar i olika takter för att du enkelt ska kunna veta hur mycket batteri dina hörlurar fått.  Hörlurarna får en full laddning på endast 90 minuter. Fodralet laddas med den medföljande USB-C-kabeln och en full laddning tar cirka 90 minuter. USB-laddare ingår inte. I förpackningen: HörlurarLaddningsfodralUSB-C-kabel för laddningBruksanvisning True Wireless 3,9 7 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. True Wireless