Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Apple AirPods

Apple AirPods

  Art.nr: 237633
  • Hög ljudkvalitet. Både för musik och samtal
  • Mer än 24 timmars batteritid med laddningsfodralet
  • Växla smidigt mellan enheter
  • Styr volym och uppspelning via Siri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlöst. Bekymmerslöst. Smått fantastiskt.

Nya trådlösa AirPods. Plocka bara upp dem, så är de redo att användas med alla dina Apple-enheter*. När du sätter dem i öronen ansluter de direkt. När du pratar hörs din röst klart och tydligt. Det är enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är helt magiskt.

Trådlösa hörlurar - Nu utan allt trassel

Ställ in dem med ett enda enkelt tryck. Sedan är dina AirPods automatiskt aktiverade och alltid anslutna.1 Att använda dem är lika enkelt – de känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem. Ljudupplevelsen är lika fantastisk oavsett om du lyssnar på din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.

Apple Apple AirPods MMEF2ZM/A Trådlöst. Bekymmerslöst. Smått fantastiskt. Nya trådlösa AirPods. Plocka bara upp dem, så är de redo att användas med alla dina Apple-enheter*. När du sätter dem i öronen ansluter de direkt. När du pratar hörs din röst klart och tydligt. Det är enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är helt magiskt. Trådlösa hörlurar - Nu utan allt trassel Ställ in dem med ett enda enkelt tryck. Sedan är dina AirPods automatiskt aktiverade och alltid anslutna.1 Att använda dem är lika enkelt – de känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem. Ljudupplevelsen är lika fantastisk oavsett om du lyssnar på din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. *Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3. True Wireless 4,6 62 1790 SEK 1790 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless