Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Happy Plugs Air 1 är den nya generationen trådlösa hörlurar från Happy Plugs som kombinerar design med bra ljudkvalitet. Du kan lyssna på din favoritmusik i 3,5 timme med trådlös anslutning via Bluetooth 5.0 innan du enkelt och snabbt laddar om  dem med ny speltid via det medföljande laddningsfodralet.

Full kontroll utan kablar

Du behöver inte oroa dig för att du ska fastna i någon kabel med dina Air 1. Dessa hörlurar från Happy Plugs har inga kablar och låter dig använda dina hörlurar och lyssna på musik med total frihetskänsla. Air1 kontrollerar du via 14 olika touchkontroller på utsidan av hörsnäckan. Du kan bland annat svara i telefon, höja/ sänka volymen, starta/pausa musik och tala med Siri och Google Assistant. 

Njut av högkvalitativt ljud

Med Air1 får du upplev kraftfullt ljud med djup bas, fantastisk klarhet och detaljerade höga nivåer. Hörlurarna har en optimerad equalizer för konsekvent prestanda med inbyggda silikonhöljen som ger dig en perfekt tätning för en optimal ljudisolering. Du går med andra ord inte miste om kvaliteten på musiken när du lyssnar på den. Hörlurarna kommer med extra silikonhöljen för att ge dig en perfekt passform och optimal ljudupplevelse.

Tåliga mot svett

De trådlösa hörlurarna är svettåliga så oavsett om du promenerar i duggregn, tränar eller tar bussen hem från arbete eller skola kan du lyssna till tonerna av din favoritmusik via dina Air1. Du slipper ha olika hörlurar beroende på vilken aktivitet du ska utföra, Air1 passar till både vardagen och träningen. 

Ladda enkelt dina hörlurar

Till dina Air 1 från Happy Plugs medföljer det ett snygg och ultralätt laddningsetui. Air1 ger dig fullständig rörelsefrihet i 3,5 timmar på en laddning och det praktiska laddningsfodralet ger dig ytterligare 10,5 timmar speltid. Med den långa batteritiden genom laddningsfodralet behöver du inte åka hem för att ladda dina hörlurar mellan dina olika aktiviteter. Lägg bara ner dem i etuiet så laddas hörlurarna när du är ute på språng, 15 minuters laddning ger dig hela 45 minuters speltid. Använder du dem inte har Air1 en standbytid på 90 timmar innan de behöver laddas igen. Det tar 1 timme för att ladda hörlurarna fullt. 

Titta även på

(17 st)
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP 55-certifierade
  • True wireless

1 690:-

Titta även på

(17 st)
  • Batteritid upp till 5 timmar
  • IP 55-certifierade
  • True wireless

1 690:-

Happy Plugs Happy Plugs Air1 - Black 1616 Happy Plugs Air 1 är den nya generationen trådlösa hörlurar från Happy Plugs som kombinerar design med bra ljudkvalitet. Du kan lyssna på din favoritmusik i 3,5 timme med trådlös anslutning via Bluetooth 5.0 innan du enkelt och snabbt laddar om  dem med ny speltid via det medföljande laddningsfodralet. Full kontroll utan kablar Du behöver inte oroa dig för att du ska fastna i någon kabel med dina Air 1. Dessa hörlurar från Happy Plugs har inga kablar och låter dig använda dina hörlurar och lyssna på musik med total frihetskänsla. Air1 kontrollerar du via 14 olika touchkontroller på utsidan av hörsnäckan. Du kan bland annat svara i telefon, höja/ sänka volymen, starta/pausa musik och tala med Siri och Google Assistant.  Njut av högkvalitativt ljud Med Air1 får du upplev kraftfullt ljud med djup bas, fantastisk klarhet och detaljerade höga nivåer. Hörlurarna har en optimerad equalizer för konsekvent prestanda med inbyggda silikonhöljen som ger dig en perfekt tätning för en optimal ljudisolering. Du går med andra ord inte miste om kvaliteten på musiken när du lyssnar på den. Hörlurarna kommer med extra silikonhöljen för att ge dig en perfekt passform och optimal ljudupplevelse. Tåliga mot svett De trådlösa hörlurarna är svettåliga så oavsett om du promenerar i duggregn, tränar eller tar bussen hem från arbete eller skola kan du lyssna till tonerna av din favoritmusik via dina Air1. Du slipper ha olika hörlurar beroende på vilken aktivitet du ska utföra, Air1 passar till både vardagen och träningen.  Ladda enkelt dina hörlurar Till dina Air 1 från Happy Plugs medföljer det ett snygg och ultralätt laddningsetui. Air1 ger dig fullständig rörelsefrihet i 3,5 timmar på en laddning och det praktiska laddningsfodralet ger dig ytterligare 10,5 timmar speltid. Med den långa batteritiden genom laddningsfodralet behöver du inte åka hem för att ladda dina hörlurar mellan dina olika aktiviteter. Lägg bara ner dem i etuiet så laddas hörlurarna när du är ute på språng, 15 minuters laddning ger dig hela 45 minuters speltid. Använder du dem inte har Air1 en standbytid på 90 timmar innan de behöver laddas igen. Det tar 1 timme för att ladda hörlurarna fullt.  True Wireless 3,7 13 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. True Wireless