Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HDMI till VGA-adapter med 3,5 mm-utgång

Nedis HDMI - VGA Cable with Adapter

  Art.nr: 1006643
  • Längd: 20 cm
  • HDMI hane till VGA hona
  • Stödjer upplösning upp till 1920 x 1080
  • Stödjer alla HDMI-enheter
  • 3,5 mm-utgång

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HDMI till VGA-adapter med stöd för upplösning upp till 1920 x 1080. Använd förslagsvis adaptern för anslutning mellan bärbar dator och TV eller bildskärm. Adaptern har en HDMI hane och en VGA hona och är utrustad med tåliga gjutna kontakter med guldplätering för att säkerställa intensiv användning och enastående bildkvalitet. Anslut HDMI-kontakten till din dator för att sedan ansluta VGA-kabeln direkt till din skärm. Adaptern har även en 3,5 mm utgång för ljudanslutning.

Nedis HDMI VGA Cable With Adapter - HDMI- till VGA-adapter med 3,5 mm-utgång

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006643 Nedis Nedis HDMI - VGA Cable with Adapter CCBW34900AT02 HDMI till VGA-adapter med stöd för upplösning upp till 1920 x 1080. Använd förslagsvis adaptern för anslutning mellan bärbar dator och TV eller bildskärm. Adaptern har en HDMI hane och en VGA hona och är utrustad med tåliga gjutna kontakter med guldplätering för att säkerställa intensiv användning och enastående bildkvalitet. Anslut HDMI-kontakten till din dator för att sedan ansluta VGA-kabeln direkt till din skärm. Adaptern har även en 3,5 mm utgång för ljudanslutning. Adapter 4,5 6 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter