Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Platt HDMI-kabel på 3 meter!

Andersson HDMI - HDMI flat 3m white

  Art.nr: 166784
  • 3 meter
  • Platt design, 3,25mm tunn
  • Version 1.4
  • 4K Ultra HD-stöd / 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
  • Dubbelskärmad

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Anslutningskabel för:

Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild.

HDMI-kabel i platt design med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer.

Slipp sladdtrasslet

Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n.

Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd:

  • Stöd för högre upplösning, 4K Ultra HD, 4096x2160 (30Hz)
  • Stöd för Ethernet
  • Stöd för 3D-material
  • Stöd för Audio Return

Alla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4.
 

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • 1,5 meter lång
  • Kabelsocka med kardborreband
  • Klipp till passande längd

49:-

Andersson Andersson HDMI - HDMI flat 3m white SMBH16-48DS-3M Anslutningskabel för: Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild. HDMI-kabel i platt design med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer. Slipp sladdtrasslet Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n. Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd: Stöd för högre upplösning, 4K Ultra HD, 4096x2160 (30Hz) Stöd för Ethernet Stöd för 3D-material Stöd för Audio Return Alla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4.   HDMI-kablar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. HDMI-kablar