Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Monster HDMI-kabel 4 m

Monster HDMI Cable MC 1200HDEXS-4M

  Art.nr: 164241
 • 4 m
 • 24k guldpläterade kontakter
 • 15.8 Gbit/sek
 • HDMI 1.4
 • Livstids garanti!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler upp till full HD kvalitet.

High Speed HDMI-kabel (1.4)
Monsters HDMI 1200HDEXS säkerställer att du får ut maximalt med ljud och visuella effekter. Filmen är precis som filmregissören hade tänkt sig och i sport och live-shower får du en känsla av att du är på plats! 1200HDEXS ger dig möjlighet att få ut det bästa i HD-bild och ljud, nu och i framtiden.


Livstids garanti!
Monster HDMI 1200HDEXS är inte enbart anpassad efter dagens TV-teknologi utan även förberedd för framtidens krav på snabb överföring av stor mängd data. Om kabeln inte längre skulle klara av att överföra bild och ljud p.g.a. ny teknikstandard så ersätter tillverkaren dig med en ny kabel.


 • Med Monster 1200HDEXS inkluderas följande stöd:

 • Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (200/400Hz)
 • Stöd för Ethernet
 • Stöd för 3D-material
 • Stöd för Audio Retur
Monster Monster HDMI Cable MC 1200HDEXS-4M 140467 Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bildsignaler upp till full HD kvalitet. High Speed HDMI-kabel (1.4)Monsters HDMI 1200HDEXS säkerställer att du får ut maximalt med ljud och visuella effekter. Filmen är precis som filmregissören hade tänkt sig och i sport och live-shower får du en känsla av att du är på plats! 1200HDEXS ger dig möjlighet att få ut det bästa i HD-bild och ljud, nu och i framtiden.Livstids garanti!Monster HDMI 1200HDEXS är inte enbart anpassad efter dagens TV-teknologi utan även förberedd för framtidens krav på snabb överföring av stor mängd data. Om kabeln inte längre skulle klara av att överföra bild och ljud p.g.a. ny teknikstandard så ersätter tillverkaren dig med en ny kabel.Med Monster 1200HDEXS inkluderas följande stöd:Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (200/400Hz)Stöd för EthernetStöd för 3D-materialStöd för Audio Retur HDMI-kablar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. HDMI-kablar