Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Psst!

Smalare variant 119:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dölj dina kablar på ett snyggt sätt med denna kabelkanal. Med en bredd på hela 5 centimeter och längd på 75 cm får man plats med många kablar. Led undan alla dina kablar från TV:n till A/V-enheter m.m. på ett snygg och diskret vis. Kanalen är lämplig för många olika typer av kablar såsom scart-, HDMI-, antenn- och strömkablar.

Hur kan jag använda Andersson Cable cover?

En massa sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelkanalen.

Titta även på

(0 st)

119:-

Titta även på

(0 st)

119:-

Andersson Andersson Cable cover 0,75m/5cm CC05-50 Dölj dina kablar på ett snyggt sätt med denna kabelkanal. Med en bredd på hela 5 centimeter och längd på 75 cm får man plats med många kablar. Led undan alla dina kablar från TV:n till A/V-enheter m.m. på ett snygg och diskret vis. Kanalen är lämplig för många olika typer av kablar såsom scart-, HDMI-, antenn- och strömkablar. Hur kan jag använda Andersson Cable cover? En massa sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelkanalen. Kabelhantering 5 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelhantering