Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktiskt bordsställ för grendosor

Andersson Power strip holder

  Art.nr: 1004232
  • Få smidig tillgång till grendosan
  • Använd på skrivbordet eller vid laddstationen
  • Fästs med skruvklämma
  • Mjuka clips skyddar bordskanten
  • Integrerad kabeldöjning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Få ordning och reda på skrivbordet med Andersson Power Strip Holder. Den praktiska bordsklämman för grendosor ger dig snabb tillgång till strömuttag precis där du vill ha det samtidigt som du får rent och prydligt på bordet.

Klämman fästs med ett bordsskruvstycke mot bordets kant och går att fästa på bordsskivor med en tjocklek upp till 50 mm. Använd Andersson Remote Holder på skrivbordet, bredvid laddstationen eller fäst den bakom TV-möbeln för prydlig kabelhantering av strömkablarna för TV och hemmabiosystemet.

Monteras på bordskanten

Bordsklämman fästs på bordet med hjälp av ett bordsskruvstycke som både skyddar bordskanten och går att anpassa till bordets tjocklek.

Med integrerad kabeldöljning kan du på ett smidigt sätt dölja sladden till grendosan bakom hållaren.

Andersson Power Strip Holder
Andersson Power Strip Holder

Mjuka material skyddar bordskanten

Skruvklämman skyddas av mjuka material vilket förhindrar repor och andra skador på bordskanten.

Passar alla slags grendosor

Klämman går att anpassa och passar såväl större som mindre grendosor med ett djup på mellan 40-60 mm.

Andersson Power Strip Holder

Grendosan på bilden medföljer inte vid köp.

Andersson Andersson Power strip holder MH01-2 Få ordning och reda på skrivbordet med Andersson Power Strip Holder. Den praktiska bordsklämman för grendosor ger dig snabb tillgång till strömuttag precis där du vill ha det samtidigt som du får rent och prydligt på bordet. Klämman fästs med ett bordsskruvstycke mot bordets kant och går att fästa på bordsskivor med en tjocklek upp till 50 mm. Använd Andersson Remote Holder på skrivbordet, bredvid laddstationen eller fäst den bakom TV-möbeln för prydlig kabelhantering av strömkablarna för TV och hemmabiosystemet. Monteras på bordskanten Bordsklämman fästs på bordet med hjälp av ett bordsskruvstycke som både skyddar bordskanten och går att anpassa till bordets tjocklek. Med integrerad kabeldöljning kan du på ett smidigt sätt dölja sladden till grendosan bakom hållaren. Mjuka material skyddar bordskanten Skruvklämman skyddas av mjuka material vilket förhindrar repor och andra skador på bordskanten. Passar alla slags grendosor Klämman går att anpassa och passar såväl större som mindre grendosor med ett djup på mellan 40-60 mm. Grendosan på bilden medföljer inte vid köp. Kabelsamlare 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelhantering
  4. Kabelsamlare