Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelboxen!

För kablar och mindre grendosor

CableBox passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt dina grenuttag inuti CableBox utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart!
CableBox Mini har hål för kablarna på bägge kortsidor och passar till nästan alla storlekar på grenuttag. Denna kabelgömma är nästan hälften så kort som den ordinarie boxen och passar bra för sladdar och mindre grendosor. På undersidan har CableBox gummifötter så den inte glider omkring.

Flamsäker

Sov tryggt om natten med vetskapen är sladdgömman är helt flamsäker.

Storlek

Längd: 23,7 cm
Bredd: 11,7 cm
Höjd: 12,5 cm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bluelounge Bluelounge CableBox Mini - Black CBM-BL Sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelboxen! För kablar och mindre grendosor CableBox passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt dina grenuttag inuti CableBox utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart! CableBox Mini har hål för kablarna på bägge kortsidor och passar till nästan alla storlekar på grenuttag. Denna kabelgömma är nästan hälften så kort som den ordinarie boxen och passar bra för sladdar och mindre grendosor. På undersidan har CableBox gummifötter så den inte glider omkring. Flamsäker Sov tryggt om natten med vetskapen är sladdgömman är helt flamsäker. Storlek Längd: 23,7 cm Bredd: 11,7 cm Höjd: 12,5 cm Kabelränna 4,8 5 199 SEK 199 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelränna