Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Jordad stickpropp i snygg platt design!

EVOline Plug - Black

  Art.nr: 173730
  • Prisvinnare! - "Red dot design"
  • Enkel att ansluta och avlägsna
  • Platt design
  • Jordad
  • Färg: Svart

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

EVOline Plug

En platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).

EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen! 

Prisvinnare - Red dot design 2011

EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt.

Optimal lösning

Till och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen.Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur.Funktioner:

- För en snygg superplatt installation av LED-TV.
- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.
- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.
- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.
- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

EVOline EVOline Plug - Black 151000000100 EVOline PlugEn platt jordad stickpropp med rörligt huvud som förenklar vid möblering och kräver mindre kraft att avlägsna från uttaget. Passar kablar från 0,75 mm2 till 1,5 mm2, (250V/16 A).EVOline Plug är en helt ny produktdesign som kännetecknas av en mycket låg bygghöjd. Den passar de flesta apparater som kräver strömförsörjning t.ex. belysning eller hemelektronik som din stereo eller TV. Byt ut den nuvarande kontakten mot en EVOline plug och förenkla din vardag. Nu kan du äntligen placera dina möbler fast mot väggen! Prisvinnare - Red dot design 2011EVOline Plug har vunnit utmärkelsen "Red dot" för hög designkvalitet och förmågan att uttrycka en ny idé i både form och funktion på ett exemplariskt sätt.Optimal lösningTill och med i köket får du nytta av den platta EVOline kontakten. Den blir en optimal lösning eftersom uttag i kök oftast är placerade på den övre halvan av väggen.Det rörliga huvudet resulterar i att man inte behöver använda någon kraft för att koppla ur kontakterna från uttagen. Kontakten använder en finurlig hävstångseffekt för att driva sig ur vägguttaget. Det är en lösning som lämpar sig för alla och man märker direkt stor skillnad eftersom de vanliga kontakterna kräver en hel del kraft för att kopplas ur.Funktioner:- För en snygg superplatt installation av LED-TV.- Skjut intill din soffa ända in mot väggen.- Snyggare installationer vid alla synliga strömuttag, t.ex. i köket.- Inget onödigt glapp mellan skrivbord och vägg på kontoret.- Tack vare hävstångstekniken så är kontakten väldigt lätt att ta ur strömuttaget. Kabelränna 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelränna