Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin Lightning Adapter hjälper dig att slippa oroa dig för att batteriet ska ta slut när du lyssnar på musik. Njut av att lyssna på musik samtidigt som du laddar din iPhone eller iPad med hjälp av denna smarta adapter. Adaptern kan användas hemma, på jobbet, i  bilen, på resan och är en självklar produkt att bära med sig i handväskan. Kompatibel med iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus och iPhone X.

  • Stöder laddning på upp till 2,4 A för iPhone och iPad
  • Stöder 24-bitars ljud i upp till 48 kHz
  • Denna adapter laddar din iPhone eller iPad samtidigt som du kan lyssna på musik. 
  • Du kan inte använda adaptern till synkronisering.


*Adaptern passar till alla iPhone/iPads med lightning-ingång 

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • Flera olika fack
  • Enkel att ta med sig
  • För laddkablar, powerbanks, hörlurar

49:-

Belkin Belkin Lightning Audio+ Charge Rockstar F8J198btWHT Belkin Lightning Adapter hjälper dig att slippa oroa dig för att batteriet ska ta slut när du lyssnar på musik. Njut av att lyssna på musik samtidigt som du laddar din iPhone eller iPad med hjälp av denna smarta adapter. Adaptern kan användas hemma, på jobbet, i  bilen, på resan och är en självklar produkt att bära med sig i handväskan. Kompatibel med iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus och iPhone X.Stöder laddning på upp till 2,4 A för iPhone och iPadStöder 24-bitars ljud i upp till 48 kHzDenna adapter laddar din iPhone eller iPad samtidigt som du kan lyssna på musik. Du kan inte använda adaptern till synkronisering. *Adaptern passar till alla iPhone/iPads med lightning-ingång  Lightning-kabel 379 SEK 379 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel