Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Coiled USB är en Micro-USB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med Micro-USB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler. 

A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och Micro-USB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon. 

Titta även på

(2 st)
  • Längd: 1 meter
  • Ladda och synka
  • ​USB-A till Micro-USB

29:-

Titta även på

(2 st)
  • Längd: 1 meter
  • Ladda och synka
  • ​USB-A till Micro-USB

29:-

Andersson Andersson Coiled USB Micro-USB A Black 1m NON20130066 Black Andersson Coiled USB är en Micro-USB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med Micro-USB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler.  A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och Micro-USB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon.  Micro-USB-kabel 1,3 3 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel