Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1 meter microUSB-spiralkabel

Andersson Coiled USB Micro-USB A Black 1m

  Art.nr: 203401
  • Spiralkabel: <1 meter
  • USB A-hane till MicroUSB
  • Fungerar till alla enheter med microUSB-uttag
  • För laddning och synkning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Coiled USB är en microUSB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med microUSB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler. 

Spiralkabel micro-USB

A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och MicroUSB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson Coiled USB Micro-USB A Black 1m NON20130066 Black Andersson Coiled USB är en microUSB-sladd med spiralkabel som kan tänjas ut till 1 meter likt en telefonsladd. Med microUSB-kontakt i ena änden och USB-A i andra är den perfekt för snabb överföring av data och snabb laddning av exempelvis Android-mobiler.&nbsp; A-kontakten är ofta den änden som ansluter USB-kabeln till värd-enheten (till exempel väggladdare eller dator) och MicroUSB-kontakten den änden som kopplas in i USB-enheten, tex din mobiltelefon.&nbsp; Micro-USB-kabel 2,4 5 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel