Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Otroligt slitstark Micro-USB-kabel

Andersson Micro-USB Cable 1m Black 2.4A

  Art.nr: 1004158
 • Längd: 1 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Premiumkabel med förstärkt sladd
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor
 • Praktiskt buntband ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Micro-USB Cable är en premium-kabel med oöverträffad hållbarhet för dig som vill vara säker på att laddkabeln alltid ska vara redo. Micro-USB-kabeln är tillverkad i mycket kraftfulla material vilket ger marknadens största hållbarhet. Kabeln är tillverkad i ett material liknande det som används i skottsäkra västar. De starka fibrerna är extremt flexibla och kan både böjas och streckas ut utan att kabeln skadas.

Använd kabeln för laddning och synkning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Med stöd för 2,4 A får du en laddkabel som klarar av snabb laddning av såväl mobiltelefoner som surfplattor.

Andersson Micro-USB Kabel
Andersson Micro-USB Cable

Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet

Förstärkt i flera lager står Andersson Micro-USB Cable emot det mesta. De flexibla förstärkande fibrerna gör att du kan både böja och dra i sladden utan att riskera att kabeln ska gå sönder. Detta kombinerat med en trasselfri, flätad kabel gör att du kan ta med kabeln överallt utan att någonsin riskera att den ska gå sönder.

Förstärkta hus och nylonöverdrag

Kabelns uttag är kraftigt förstärkta för att undvika risken för glapp mellan sladd och uttag. Det flätade nylonöverdraget ger en suverän slitstyrka för hållbarhet över tid.

Andersson Micro-USB Cable
Andersson Micro-USB Cable

Stöd för 2,4 A

MicroUSB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A. Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Praktiskt buntband ingår

I förpackningen ingår det även ett smart buntband.
Tack vare det praktiska buntbandet i matchande färg kan du enkelt binda ihop sladden och undvika långa sladdar som sticker ut.

Andersson Micro-USB Cable

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller soffan under tiden den laddas.

Andersson Micro-USB Cable

Titta även på

(0 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Förstärkt metallöverdrag och robusta metallhöljen

119:-

Titta även på

(0 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Förstärkt metallöverdrag och robusta metallhöljen

119:-

1004158 Andersson Andersson Micro-USB Cable 1m Black 2.4A SL-MPC101 1M Andersson Micro-USB Cable är en premium-kabel med oöverträffad hållbarhet för dig som vill vara säker på att laddkabeln alltid ska vara redo. Micro-USB-kabeln är tillverkad i mycket kraftfulla material vilket ger marknadens största hållbarhet. Kabeln är tillverkad i ett material liknande det som används i skottsäkra västar. De starka fibrerna är extremt flexibla och kan både böjas och streckas ut utan att kabeln skadas.Använd kabeln för laddning och synkning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Med stöd för 2,4 A får du en laddkabel som klarar av snabb laddning av såväl mobiltelefoner som surfplattor. Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet Förstärkt i flera lager står Andersson Micro-USB Cable emot det mesta. De flexibla förstärkande fibrerna gör att du kan både böja och dra i sladden utan att riskera att kabeln ska gå sönder. Detta kombinerat med en trasselfri, flätad kabel gör att du kan ta med kabeln överallt utan att någonsin riskera att den ska gå sönder. Förstärkta hus och nylonöverdrag Kabelns uttag är kraftigt förstärkta för att undvika risken för glapp mellan sladd och uttag. Det flätade nylonöverdraget ger en suverän slitstyrka för hållbarhet över tid. Stöd för 2,4 A MicroUSB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A. Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Praktiskt buntband ingår I förpackningen ingår det även ett smart buntband.Tack vare det praktiska buntbandet i matchande färg kan du enkelt binda ihop sladden och undvika långa sladdar som sticker ut. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 4 1 79 SEK 79 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Micro-USB-kabel