Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nedis FTP CAT6 50m är en skärmad nätverkskabel som är skyddad mot elektromagnetiska störningar utifrån. Nätverkskabeln används för att koppla ihop olika enheter till t.ex. en router, switch eller en dator. Denna kabel har stöd för hastigheter upp till 1 Gb/s. CAT6 teknik stöder upp till 1000 Mbit/s där kopparkabeln hjälper till att leverera överlägsna överföringsegenskaper.

OBS! Nedis FTP CAT6 50m levereras utan RJ45-kontakter.

Titta även på

(0 st)
  • 100 meter
  • Stöd för upp till 1Gb/s
  • Skärmad kabel

599:-

Titta även på

(0 st)
  • 100 meter
  • Stöd för upp till 1Gb/s
  • Skärmad kabel

599:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nedis Nedis Network Cable FTP CAT6 50m Grey CCBGFTP6GY50 Nedis FTP CAT6 50m är en skärmad nätverkskabel som är skyddad mot elektromagnetiska störningar utifrån. Nätverkskabeln används för att koppla ihop olika enheter till t.ex. en router, switch eller en dator. Denna kabel har stöd för hastigheter upp till 1 Gb/s. CAT6 teknik stöder upp till 1000 Mbit/s där kopparkabeln hjälper till att leverera överlägsna överföringsegenskaper. OBS! Nedis FTP CAT6 50m levereras utan RJ45-kontakter. Nätverkskabel 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Nätverkskabel