Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Anslut USB-tillbehör till Android-telefon

Andersson USB OTG cable

  Art.nr: 204412
  • Adapter från USB-A till microUSB
  • USB OTG
  • Anslut ex mus och tangentbord till mobilen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson USB OTG är en smart och smidig lösning om du vill ansluta USB-enheter till din Android-telefon, alltifrån USB-minne, XBox-kontroll till mus och tangentbord. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB och sedan har du en fullstor USB-A-ingång redo att användas.

Du kan ansluta USB-minne, portabla hårddiskar eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. Tänk på att det är din telefon som avgör om du klarar av att driva olika typer av USB-tillbehör. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon.

Spela MineCraft i mobilen eller surfplattan

Exempel på användningsområden för en USB OTG-kabel kan vara för att spela spel med us-enheter. Få exempelvis den rätta känslan för MineCraft och koppla in mus och tangentbord även när du sitter på tåget.

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • 32 GB
  • USB 3.1 (gen 1)
  • Läshastighet upp till 130 MB/s

179:-

204412 Andersson Andersson USB OTG cable SMDU54-00KK Andersson USB OTG är en smart och smidig lösning om du vill ansluta USB-enheter till din Android-telefon, alltifrån USB-minne, XBox-kontroll till mus och tangentbord. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB och sedan har du en fullstor USB-A-ingång redo att användas.Du kan ansluta USB-minne, portabla hårddiskar eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. Tänk på att det är din telefon som avgör om du klarar av att driva olika typer av USB-tillbehör. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon. Spela MineCraft i mobilen eller surfplattan Exempel på användningsområden för en USB OTG-kabel kan vara för att spela spel med us-enheter. Få exempelvis den rätta känslan för MineCraft och koppla in mus och tangentbord även när du sitter på tåget. USB-kabel 4,7 7 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. USB-kabel