Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GoPro Casey är det perfekta förvaringsalternativet till din GoPro-kamera. Tack vare sin slimmade utformning passar den perfekt i ryggsäcken samtidigt som du får plats med både kamera, fästen och tillbehör. Väskan har ett väderbeständig, semihårt skal som skyddar mot lättare regnväder och snö. Insidan är vadderad och har rörliga avskiljare som låter dig anpassa väskan efter dina behov.

GoPro GoPro Casey ABSSC-001 GoPro Casey är det perfekta förvaringsalternativet till din GoPro-kamera. Tack vare sin slimmade utformning passar den perfekt i ryggsäcken samtidigt som du får plats med både kamera, fästen och tillbehör. Väskan har ett väderbeständig, semihårt skal som skyddar mot lättare regnväder och snö. Insidan är vadderad och har rörliga avskiljare som låter dig anpassa väskan efter dina behov. Tillbehör actionkamera 529 SEK 529 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera
  4. Tillbehör actionkamera