Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson CAB 2.0 Compact är en stilren och slitstark kameraväska i grått som är perfekt till systemkameror med olika objektiv. Med ett vattenavvisande yttre behöver du inte avskräckas av lite regn eller blött väder när du ska ut på fotoexpedition.

Vattenavvisande material

Utvändigt har väskan vattenavvisande polyester för att ge din fotoutrustning optimalt skydd. Invändigt är väskan i mjukt bomull för att inte repa kameran, optiken eller tillbehören. Väskan är dessutom utrustad med en hård botten för extra stöt - och vattenskydd. Allt för att din utrustning ska vara väl skyddad. 

Stilren design och plats för tillbehör

Utöver riktigt bra skydd och fin kvalitet är CAB 2.0 mycket stilren och praktisk. Med en väl utformad design, material i stretch, flera avskärmningar och 6 fack blir denna kameraväska en perfekt helhetslösning för dig med en systemkamera, objektiv och många andra tillbehör.

Mått

 • Yttermått i cm: B 19,5 x H 18 x D x 13
 • Huvudfack Invändigt i cm: B 13,5 x H 11 x D 7.5

Observera att produktbilderna även visar kamera samt tillbehör i illustrationssyfte och dessa säljs separat.

Titta även på

(5 st)
 • Vattenavvisande material utvändigt
 • Mjuk skyddande bomull invändigt
 • 8 smarta fack för tillbehör

399:-

Titta även på

(5 st)
 • Vattenavvisande material utvändigt
 • Mjuk skyddande bomull invändigt
 • 8 smarta fack för tillbehör

399:-

Andersson Andersson CAB 2.0 Compact - Gray Andersson CAB 2.0 Compact är en stilren och slitstark kameraväska i grått som är perfekt till systemkameror med olika objektiv. Med ett vattenavvisande yttre behöver du inte avskräckas av lite regn eller blött väder när du ska ut på fotoexpedition. Vattenavvisande material Utvändigt har väskan vattenavvisande polyester för att ge din fotoutrustning optimalt skydd. Invändigt är väskan i mjukt bomull för att inte repa kameran, optiken eller tillbehören. Väskan är dessutom utrustad med en hård botten för extra stöt - och vattenskydd. Allt för att din utrustning ska vara väl skyddad.  Stilren design och plats för tillbehör Utöver riktigt bra skydd och fin kvalitet är CAB 2.0 mycket stilren och praktisk. Med en väl utformad design, material i stretch, flera avskärmningar och 6 fack blir denna kameraväska en perfekt helhetslösning för dig med en systemkamera, objektiv och många andra tillbehör. Mått Yttermått i cm: B 19,5 x H 18 x D x 13Huvudfack Invändigt i cm: B 13,5 x H 11 x D 7.5 Observera att produktbilderna även visar kamera samt tillbehör i illustrationssyfte och dessa säljs separat. Kameraväska 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kamera & Foto
 3. Kameratillbehör
 4. Kameraväska