Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna ryggsäck ger din kamera och övrig packning ett grundläggande skydd. Det finns ett speciellt tillägnat utrymme för din kompakta DSLR kamera, surfplatta, mobiltelefon och övrig utrustning. Din surfplatta skyddas av en speciell ficka med vadderad design. Väskans insida har ett rymligt innehåll som dessutom kan justeras efter dina behov. Längst fram på väskan finns en ficka med dragkedja som erbjuder extra förvaring för små, viktiga tillbehör som plånbok och nycklar. Väskans design och material är speciellt utvald för att kunna ge skydd mot stötar, fukt och nötning.

Mått:

  • Innermått: 23 x 12,8 x 31,5 cm
  • Yttermått: 24 x 14 x 32,8cm
Lowepro Lowepro FORMAT BACKPACK 150 LP36625 Denna ryggsäck ger din kamera och övrig packning ett grundläggande skydd. Det finns ett speciellt tillägnat utrymme för din kompakta DSLR kamera, surfplatta, mobiltelefon och övrig utrustning. Din surfplatta skyddas av en speciell ficka med vadderad design. Väskans insida har ett rymligt innehåll som dessutom kan justeras efter dina behov. Längst fram på väskan finns en ficka med dragkedja som erbjuder extra förvaring för små, viktiga tillbehör som plånbok och nycklar. Väskans design och material är speciellt utvald för att kunna ge skydd mot stötar, fukt och nötning. Mått: Innermått: 23 x 12,8 x 31,5 cmYttermått: 24 x 14 x 32,8cm Kameraväska 5 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kameratillbehör
  4. Kameraväska