Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Konus Titanium Evo 10x42 är en är en prisvärd kikare som kan rekommenderas till allt ifrån jakt och fågelskådning till sport. Kikare har ett stort synfält som gör det extra lätt att upptäcka och följa ett djur i rörelse. Kikaren är vattentät och passar därför utmärkt att använda utomhus i alla olika typer av väder. Väska, rem och putsduk medföljer.

Konus Konus Titanium Evo 10x42 432328 Konus Titanium Evo 10x42 är en är en prisvärd kikare som kan rekommenderas till allt ifrån jakt och fågelskådning till sport. Kikare har ett stort synfält som gör det extra lätt att upptäcka och följa ett djur i rörelse. Kikaren är vattentät och passar därför utmärkt att använda utomhus i alla olika typer av väder. Väska, rem och putsduk medföljer. Kikare 5 1 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kikare