Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompaktkamera med 30x optisk zoom

Sony DSC-HX50V

  Art.nr: 187733
  • 20,4 megapixlar
  • Exmor R-CMOS-sensor
  • Snabb autofokus
  • Manuella kontroller
  • Inbyggd WiFi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony DSC-HX50V är en komapktkamera med hela 30x optisk zoom och klarar av ta bilder med en upplösning på 20,4 megapixlar. Förutom detta är HX50V även utrustad med en ljuskänslig Exmor R-CMOS-sensor, WiFi och GPS. Alla dessa funktioner plus många fler kommer vara till stor hjälp, både när du vill ta bilder och när du vill dela dem. Till sist kan det vara bra att nämna att i HX50V finns det en inbyggd bildstabilisator som ser till att dina bilder blir skarpa, detta är extra bra då det finns mycket zoom i kameran (lätt att det blir skakigt vid full inzoomning). 

30x optisk zoom

Med 30x optisk zoom kommer du verkligen nära din motiv, du kommer kunna ta närbilder på  långt håll. Och eftersom kameran också har en kvalitativ bildstabilisator kommer du inte behöva oroa dig över skakningar och rörelseoskärpa.

20,4 megapixels Exmor R-CMOS-sensor

Sony HX50V har givits en stark sensor som klarar av att fånga dina viktigaste ögonblick precis som dem är, alla färger och alla detaljer. Med en 20,4 megapixels Exmor R-CMOS-sensor och en bra BIONZ-processor kan du zooma in utan att kompromissa med detaljerna, och bilderna kommer snabbt från kameran så du slipper vänta på att få förhandsgranska. 

Snabb autofokus

För HX50V tar det bara 0,1 sekunder att låsa skärpan i normalt dagsljus, vilket är mycket snabbt och kan jämföras med det mänskliga ögat som behöver ungefär dubbelt så lång tid på sig för att ens reagera. Med den mycket snabba autofokusen på under en halv sekund kommer du kunna fotografera motiv som rör på sig i hög hastighet, motiv som annars hade gått förlorade. Det är även skönt att slippa behöva stå och vänta på sin kamera, som man kan få behöva göra på många andra digitalkameror.

Inbyggd WiFi och GPS

Med inbyggd WiFi blir det väldigt enkelt för dig att dela ditt material med din nära och kära. Om det så är till din smart-TV, din dator eller till din surfplatta, WiFi gör det möjligt. 

Kamerans GPS gör att du kan hålla kolla på vart dina bilder är tagna, och ger dig möjligheten att kunna följa din resa från början till slut. Det kan också vara användbart om du skulle hitta något smultronställe som du sedan vill tillbaka till, bilderna visar vägen!

Sony Sony DSC-HX50V DSCHX50VB.CE3 Sony DSC-HX50V är en komapktkamera med hela 30x optisk zoom och klarar av ta bilder med en upplösning på 20,4 megapixlar. Förutom detta är HX50V även utrustad med en ljuskänslig Exmor R-CMOS-sensor, WiFi och GPS. Alla dessa funktioner plus många fler kommer vara till stor hjälp, både när du vill ta bilder och när du vill dela dem. Till sist kan det vara bra att nämna att i HX50V finns det en inbyggd bildstabilisator som ser till att dina bilder blir skarpa, detta är extra bra då det finns mycket zoom i kameran (lätt att det blir skakigt vid full inzoomning).  30x optisk zoomMed 30x optisk zoom kommer du verkligen nära din motiv, du kommer kunna ta närbilder på  långt håll. Och eftersom kameran också har en kvalitativ bildstabilisator kommer du inte behöva oroa dig över skakningar och rörelseoskärpa.20,4 megapixels Exmor R-CMOS-sensorSony HX50V har givits en stark sensor som klarar av att fånga dina viktigaste ögonblick precis som dem är, alla färger och alla detaljer. Med en 20,4 megapixels Exmor R-CMOS-sensor och en bra BIONZ-processor kan du zooma in utan att kompromissa med detaljerna, och bilderna kommer snabbt från kameran så du slipper vänta på att få förhandsgranska. Snabb autofokusFör HX50V tar det bara 0,1 sekunder att låsa skärpan i normalt dagsljus, vilket är mycket snabbt och kan jämföras med det mänskliga ögat som behöver ungefär dubbelt så lång tid på sig för att ens reagera. Med den mycket snabba autofokusen på under en halv sekund kommer du kunna fotografera motiv som rör på sig i hög hastighet, motiv som annars hade gått förlorade. Det är även skönt att slippa behöva stå och vänta på sin kamera, som man kan få behöva göra på många andra digitalkameror.Inbyggd WiFi och GPSMed inbyggd WiFi blir det väldigt enkelt för dig att dela ditt material med din nära och kära. Om det så är till din smart-TV, din dator eller till din surfplatta, WiFi gör det möjligt.  Kamerans GPS gör att du kan hålla kolla på vart dina bilder är tagna, och ger dig möjligheten att kunna följa din resa från början till slut. Det kan också vara användbart om du skulle hitta något smultronställe som du sedan vill tillbaka till, bilderna visar vägen! Kompaktkamera 4,4 41 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kompaktkamera