Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

6-vägs grenuttag med överspänningsskydd

Brennenstuhl Primera-Tec 15.000A

  Art.nr: 208757
 • 6-vägs grenuttag
 • Jordad med petskydd
 • Autosäkring
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd klarar strömspik på 15000 ampere

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din elektronik mot blixtnedslag

En allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med detta grenuttag med plats för upp till 6 stycken enheter, som har integrerat överspänningskydd som klarar strömspik på 15000 ampere.

Grenuttaget motverkar störningar och förlänger livslängden av dina produkter. Ett smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt.

För en extra snygg installation kan du enkelt med medföljande moduler placera grenuttaget på väggen, perfekt om du vill ha ordning och reda på dina kablar.

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Prisvinnare! - "Red dot design"
 • Enkel att ansluta och avlägsna
 • Platt design

99:-

Titta även på

(2 st)
 • Åsk/överspänningsskydd
 • Plats för 6 stickkontakter
 • Master/slave-funktion

399:-

Brennenstuhl Brennenstuhl Primera-Tec 15.000A 1153320406 Skydda din elektronik mot blixtnedslagEn allt för vanlig orsak till skador på elektronik samt förlust av data är strömproblem eller blixtnedslag, vilket inte täcks av den vanliga produktgarantin. Skydda dina elektriska prylar med detta grenuttag med plats för upp till 6 stycken enheter, som har integrerat överspänningskydd som klarar strömspik på 15000 ampere.Grenuttaget motverkar störningar och förlänger livslängden av dina produkter. Ett smidigt strömskydd perfekt för datorer, TV, skrivare, telefoner, hushållsmaskiner och annan hemelektronik. Med huvudströmbrytaren bryter du strömmen till alla uttag samtidigt vilket innebär att du slipper slå av varje apparat för sig. En indikator ger information om att överspänningsskyddet fungerar korrekt.För en extra snygg installation kan du enkelt med medföljande moduler placera grenuttaget på väggen, perfekt om du vill ha ordning och reda på dina kablar. Grenuttag 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Grenuttag