Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Anslut kameran eller minneskort direkt till din iPad!

Apple iPad Camera Connection-Kit

  Art.nr: 170468
  • Apple Camera Connection Kit
  • Anslut kamera & SD-kort
  • Överför bilder & filmer
  • Kompatibel med iPad 1, 2 & 3:e gen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Apple Camera Connection är det väldigt enkelt att överföra bilder och filmer från kamera till din iPad så att du kan njuta av bilder och filmer på den fantastiska skärmen.

Denna produkt innehåller två stycken olika adaptrar. Den ena ansluter du kameran via USB och den andra ansluts med SD-kort. När det väl är gjort så öppnas automatisk foto-applikationen och du får möjlighet att välja vilka bilder eller filmer du vill överföra.

iPad och Apple Camera Connection Kit har stöd för de flesta bildformat, inkluderat JPEG och RAW tillsammans med HD video format, H.264 och MPEG-4.

Kompatibel med iPad 1, iPad 2 & iPad (3:e gen).

USB-kabel medföljer ej.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple iPad Camera Connection-Kit MC531ZM/A Med Apple Camera Connection är det väldigt enkelt att överföra bilder och filmer från kamera till din iPad så att du kan njuta av bilder och filmer på den fantastiska skärmen. Denna produkt innehåller två stycken olika adaptrar. Den ena ansluter du kameran via USB och den andra ansluts med SD-kort. När det väl är gjort så öppnas automatisk foto-applikationen och du får möjlighet att välja vilka bilder eller filmer du vill överföra. iPad och Apple Camera Connection Kit har stöd för de flesta bildformat, inkluderat JPEG och RAW tillsammans med HD video format, H.264 och MPEG-4. Kompatibel med iPad 1, iPad 2 & iPad (3:e gen). USB-kabel medföljer ej. USB Apple 4,5 4 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Koppla & Anslut
  3. USB
  4. USB Apple