Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Apple kameraadapter Lightning-USB

Apple Lightning-till-USB-kamera

  Art.nr: 182640
Med den här adaptern kan du importera bilder och video från en digitalkamera till en iPad med Retina-skärm eller iPad mini med Lightning-kontakt. Stöd för standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Lightning-till-USB-kameraadaptern är det enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera till din iPad med Retina-skärm eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

När du har anslutit Lightning-till-USB-kameraadaptern öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.

Lightning-till-USB-kameraadaptern stöder standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple Lightning-till-USB-kamera MD821ZM/A Med Lightning-till-USB-kameraadaptern är det enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera till din iPad med Retina-skärm eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner. När du har anslutit Lightning-till-USB-kameraadaptern öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek. Lightning-till-USB-kameraadaptern stöder standardbildformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-videoformat som H.264 och MPEG-4. USB Apple 5 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Koppla & Anslut
  3. USB
  4. USB Apple