Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Tuff och smidig bärbar högtalare med Bluetooth

Marshall Kilburn - Black

  Art.nr: 217453
  • Imponerande 20 timmar speltid
  • Inbyggd subwoofer för extra djup
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Ikonisk Marshall-design och bärrem
  • Justerbar bas och diskant

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Kilburn förkroppsligar den tuffa, egensinniga sidan av rock n' roll. Kilburn är en aktiv, bärbar stereohögtalare med en klassisk och tidlös Marshall-design. Glöm allt vad sladdar heter och ta med dig högtalaren ut. Perfekt till poolkanten, stranden, altanen eller bilresan. Med otroliga 20 timmars batteritid kan du spela musik hela dagen och natten lång.

Med noggrant utvalda komponenter, en 4-tums subwoofer och två tweeters kommer all musik till liv. Ljudet är högt och fungerar likabra till skramlig rock som till modern house. Med analoga ljudknoppar kan du justera ljudet efter din smak.

Ladda den, höj volymen och dela med dig av din favoritmusik!

Trådlös frihet med Bluetooth

Slå på Bluetooth, parkoppla din mobil och luta dig sedan tillbaka och njut av trådlös frihet. Marshall Kilburn kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Räckvidden på 10 meter gör att du kan röra dig fritt utan att musiken glappar eller vrängs. Anslutningen är kompatibel med alla operativsystem (iOS, Android, Windows-phone).

Om du vill spela upp musik från enheter som inte har stöd för Bluetooth kan du ansluta enheter som MP3-spelare via 3,5 mm stereoingång.

Full kontroll över ljudet

För att få till det bästa möjliga ljudet kan du justera bas och diskant med varsin analog ljudknopp. Perfekt om du vill ändra ljudbild beroende på vilken genre som spelas.

Förutom analoga ljudsknoppar finns en av- och på-spak som "flippas" på tradionellt vis, två knappar i aluminum där du väljer källa och startar parkoppling, och lysdioder som bland annat berättar om enheten behöver laddas.

Stilren, ikonisk Marshall-design

Marshall Kilburn, en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen är oslagbar och kommer bara att åldras med värdighet med åren. Både ljudet och designen kommer dra till sig publik - en fröjd för öga och öra helt enkelt.

Med en bärrem som har tydliga influenser från en äkta gitarr-bärrem från Marshall är det bekvämt att hänga över axel. Den är också avtagbar om du vill ha högtalaren stående utan rem.

Marshall Marshall Kilburn - Black 4091189 Marshall Kilburn förkroppsligar den tuffa, egensinniga sidan av rock n' roll. Kilburn är en aktiv, bärbar stereohögtalare med en klassisk och tidlös Marshall-design. Glöm allt vad sladdar heter och ta med dig högtalaren ut. Perfekt till poolkanten, stranden, altanen eller bilresan. Med otroliga 20 timmars batteritid kan du spela musik hela dagen och natten lång. Med noggrant utvalda komponenter, en 4-tums subwoofer och två tweeters kommer all musik till liv. Ljudet är högt och fungerar likabra till skramlig rock som till modern house. Med analoga ljudknoppar kan du justera ljudet efter din smak. Ladda den, höj volymen och dela med dig av din favoritmusik! Trådlös frihet med Bluetooth Slå på Bluetooth, parkoppla din mobil och luta dig sedan tillbaka och njut av trådlös frihet. Marshall Kilburn kommer med inbyggd Bluetooth och du kan parkoppla alla Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel telefoner, surfplattor eller datorer. Räckvidden på 10 meter gör att du kan röra dig fritt utan att musiken glappar eller vrängs. Anslutningen är kompatibel med alla operativsystem (iOS, Android, Windows-phone). Om du vill spela upp musik från enheter som inte har stöd för Bluetooth kan du ansluta enheter som MP3-spelare via 3,5 mm stereoingång. Full kontroll över ljudet För att få till det bästa möjliga ljudet kan du justera bas och diskant med varsin analog ljudknopp. Perfekt om du vill ändra ljudbild beroende på vilken genre som spelas.Förutom analoga ljudsknoppar finns en av- och på-spak som "flippas" på tradionellt vis, två knappar i aluminum där du väljer källa och startar parkoppling, och lysdioder som bland annat berättar om enheten behöver laddas. Stilren, ikonisk Marshall-design Marshall Kilburn, en stilikon bland alla Bluetooth-högtalare på marknaden. Den ikoniska Marshall-designen är oslagbar och kommer bara att åldras med värdighet med åren. Både ljudet och designen kommer dra till sig publik - en fröjd för öga och öra helt enkelt. Med en bärrem som har tydliga influenser från en äkta gitarr-bärrem från Marshall är det bekvämt att hänga över axel. Den är också avtagbar om du vill ha högtalaren stående utan rem. Med batteri 4,7 38 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri