Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Det enklaste sättet att njuta av underhållning på din TV

Google Chromecast

  Art.nr: 192559
  • Kopplas direkt i en HDMI-ingång
  • Strömma media med telefon, surfplatta eller dator via WiFi-nätverk
  • Stöd för Netflix och YouTube
  • Visa innehåll via Chrome för Mac/Windows

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Luta dig tillbaka och njut av underhållningenGoogle Chromecast

Med Google Chromecast blir det enklare än någonsin tidigare att njuta av onlineunderhållning på din TV. Filmer, TV, musik och mycket mer blir direkt tillgängligt på din stora skärm via Netflix, YouTube och Chrome. Nu kan du njuta av underhållningen som det var tänkt – på den stora skärmen istället för din lilla skärm på telefonen eller surfplattan.

Använd dina befintliga enheter – på enklast möjliga sätt

Chromecast fungerar med dina befintliga enheter inklusive Android-plattor* och Android-telefoner*, Chrome för Mac* och Chrome för Windows*. När du hittat vad du vill titta eller lyssna på kan du styra allt via din befintliga enhet inklusive ljudvolymen. Glöm krångliga grafiska gränssnitt och mängder med fjärrkontroller. Har du en smart enhet hemma redan har du alltd du behöver.

Anslut och börja njutAnslut till ett trådlöst nätverk och njut av din underhållning

Med Chromecast är installationen så enkel att alla klarar av det. Anslut din nya Google Chromecast till din TV, ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk (WiFi) och sen är du redo att börja skicka filmer, TV och musik från din smartphone, surfplatta eller dator till TV:n.

Kompabilitet: Google Chromecast kan användas ihop med WiFi-kompatibla telefoner och surfplattor med Android 2.3 eller senare, Chrome för Mac och Windows-datorer samt Chromebook Pixel.

* För att komma igång med din nya Chromecast och Chrome via Mac/PC vänligen följ instruktionerna här: https://cast.google.com/chromecast/setup (länken öppnas i ett nytt fönster)

För att använda din Google Chromecast på en Android-enhet behöver man installera en app från Google Play för Android-enheter. 

Klicka här för att ladda ner Google Chromecast-appen på Google Play (länken öppnas i ett nytt fönster)

Max 1 per kund.

192559 Google Google Chromecast H2G2-42 Luta dig tillbaka och njut av underhållningenMed Google Chromecast blir det enklare än någonsin tidigare att njuta av onlineunderhållning på din TV. Filmer, TV, musik och mycket mer blir direkt tillgängligt på din stora skärm via Netflix, YouTube och Chrome. Nu kan du njuta av underhållningen som det var tänkt – på den stora skärmen istället för din lilla skärm på telefonen eller surfplattan.Använd dina befintliga enheter – på enklast möjliga sättChromecast fungerar med dina befintliga enheter inklusive Android-plattor* och Android-telefoner*, Chrome för Mac* och Chrome för Windows*. När du hittat vad du vill titta eller lyssna på kan du styra allt via din befintliga enhet inklusive ljudvolymen. Glöm krångliga grafiska gränssnitt och mängder med fjärrkontroller. Har du en smart enhet hemma redan har du alltd du behöver.Anslut och börja njutMed Chromecast är installationen så enkel att alla klarar av det. Anslut din nya Google Chromecast till din TV, ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk (WiFi) och sen är du redo att börja skicka filmer, TV och musik från din smartphone, surfplatta eller dator till TV:n.Kompabilitet: Google Chromecast kan användas ihop med WiFi-kompatibla telefoner och surfplattor med Android 2.3 eller senare, Chrome för Mac och Windows-datorer samt Chromebook Pixel.* För att komma igång med din nya Chromecast och Chrome via Mac/PC vänligen följ instruktionerna här: https://cast.google.com/chromecast/setup (länken öppnas i ett nytt fönster)För att använda din Google Chromecast på en Android-enhet behöver man installera en app från Google Play för Android-enheter. Klicka här för att ladda ner Google Chromecast-appen på Google Play (länken öppnas i ett nytt fönster)Max 1 per kund. Mediaspelare 4,2 347 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare