Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Google Home Mini med Chromecast

Google Home Mini Chalk Chromecast

  Art.nr: P411
 • Använd Google Assistant med stöd för Svenska
 • 40 mm högtalarelement med 360°-ljud
 • Anslut ström med Micro-USB
 • Multiroom-stöd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Google Home Mini Chalk Chromecast
 • Google Home Mini - Chalk (Nordic Edition)
 • Google Chromecast (3rd Generation)
Google Google Home Mini med Chromecast

908:-

Prova 3 månader Viaplay när du köper denna Google-produkt

 • Få 3 månader Viaplay Film & Serier (värde: 327 kr).
 • Du får din värdekod om du köpt en Google Chromecast eller Nest Hub mellan den 15 augusti 2019 - 31 januari 2020.
 • Koden finns på insidan av klistermärket på produktens förpackning och är giltig till och med 30 april 2020.
 • Gäller nya Viaplay-konton.Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport.
 • Erbjudanden kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden, 1 kod per kund.
 • Efter din friperiod löper ditt abonnemang vidare för 109 kr/månad. Avsluta när du vill.

Prova 3 månader Viaplay när du köper denna Google-produkt

 • Få 3 månader Viaplay Film & Serier (värde: 327 kr).
 • Du får din värdekod om du köpt en Google Chromecast eller Nest Hub mellan den 15 augusti 2019 - 31 januari 2020.
 • Koden finns på insidan av klistermärket på produktens förpackning och är giltig till och med 30 april 2020.
 • Gäller nya Viaplay-konton. Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport.
 • Erbjudanden kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden, 1 kod per kund.
 • Efter din friperiod löper ditt abonnemang vidare för 109 kr/månad. Avsluta när du vill.

Google Google Home Mini - smart röstassistent och högtalare

469:-

Google Home Mini (Nordic Edition) är din smarta Bluetooth-högtalare med integrerad röstassistent uppkopplad till ditt Wi-Fi som inte bara svarar på frågor om vädret men har gott om olika användningsområden. Använd dig av miljontals kommandon och du kan styra ditt smarta hem som exempelvis belysning med Philips Hue, be om att få särskild musik uppspelad eller casta videomaterial till din TV eller Chromecast. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Högtalare med bra ljudåtergivning och utmärkt mikrofon

Utformad med enbart ett 40 mm högtalarelement och optimerad placering ger högtalaren kontinuerlig ljudåtergivning åt alla håll i 360°. Oavsett om det är mycket ljud i din omgivning eller om musik spelas upp i högtalaren hör Google Assistant dig med utmärkt precision.

Samma musik i alla rum

Stödet för Multiroom-tekniken trådlöst över Wi-Fi låter dig spela upp samma underhållning i flera enheter eller exempelvis olika spellistor i specifika rum. Kompatibel med flera Google Home högtalare men även med Chromecast Audio samt andra högtalare med integrerad Chromecast blir underhållningen smartare men trots allt enkelt.

Särskilj olika användare i samma hushåll

Med Voice Match integrerat kan även Google Home känna av olika användare röster för att ge en unik och personlig upplevelse. Du kan bland annat enkelt ta del av din spellista för musik, kalender, påminnelser, shoppinglistor då den lätt känner av användaren baserat på rösten.

Gör hands-free samtal enklare

Sammankopplad med din smartphone och när du är i hemmet kan du trivsamt be om att få valfri kontakt uppringd för att ha en dialog utan att behöva använda din smartphone.

Möjlighet att stänga av mikrofonen

Ett fysiskt reglage låter dig stänga av högtalarens funktioner när du inte vill att Google Assistans skall kunna höra dig. Dra det enkelt i sidled för att stänga av mikrofonen och lika lätt tillbaka när du vill använda den igen.

Justera volymen enkelt

På vänster och höger ovansida finns två ytor med touch-funktion som låter dig justera volymen på högtalaren samtidigt som du slipper extra knappar och bibehåller det snygga tygklädda utseendet. Gör du längre tryck på dessa ytor kan du även stoppa och starta det som spelas upp.

Kompatibel med Android och iOS

Google Home får all sin funktionalitet med digital röstassistent oavsett om du är Android eller iOS-användare. Det du behöver använda dig av är mjukvaruversionerna Android 4.4 alternativt iOS 9.1 eller högre versioner av dessa.

Stöd för Svenska

Med stöd för över 30 språk och däribland även Svenska för Google Assistant så du och hela familjen ännu lättare kan ta del av smidiga funktioner. Google skall ha fått ut sin uppdatering till sina användare även för högtalare du haft sedan tidigare och du väljer språket du vill använda i Google Home-appen och du kan då prata med din Google Home Mini på Svenska - om du vill.

Kompakt design

Särskilt utformad för att vara platsbesparande men trots allt effektfull har man lyckats hålla nere båda mått och vikt. 98 mm i diameter, höjd på 42 mm och dess låga vikt på 173 gram gör detta till en högtalare du lätt placerar precis där du vill h den. Det medföljer även en strömadapter med micro-USB anslutning som har en räckvidd på 1,5 meter från strömuttaget.

Kort snabbstartsguide och tips på hur du kan använda din nya Google Home kan du hitta på Google:s supportsida genom att klicka dig fram genom länken här.

Google Streama ditt favoritinnehåll med Google Chromecast

439:-

Med Chromecast strömmar du trådlös underhållning från din smartphone, surfplatta eller laptop direkt till din TV genom ditt hemnätverk. Koppla in Chromecast i en ledig HDMI-ingång och börja casta dina favorit-appar, streamingtjänster och spel. Chromecast fungerar med Android-enheter, iPhone, iPad, Mac- och Windows-datorer samt Chromebook.

Alla dina favoritappar på storbild

Med Chromecast blir mobilen, surfplattan eller laptopen en smidig fjärrkontroll. Du startar helt enkelt den app du önskar och trycker sedan på Cast när du vill se innehållet på din TV. Chromecast har stöd för bland annat Netflix, YouTube och Google Play vilket garanterar tusentals timmar av underhållning!

Snabb överföring 

Chromecast streamar ditt innehåll rekordsnabbt. Det gör att du kan se på HD-video i 1080p med surroundljud. Det inbyggda och anpassningsbara antennsystemet och stöd för 2,4 och 5 GHz WiFi ger dig hög videoupplösning och minimal buffring. Få snabb åtkomst till dina favoritserier snabbt och enkelt med fantastisk bildkvalitet!

Spegla din skärm

Du kan enkelt visa allt du ser på skärmen på din smartphone eller surfplatta direkt på din TV. Det gör det enkelt att visa semesterbilderna, spela videoklipp, surfa på nätet eller göra presentationer. 

Spelupplevelser

Chromecast har stöd för en mängd olika spel. Det gör din smartphone eller surfplatta till en handkontroll. Små spel blir stora på din TV och ger dig timmar av härlig underhållning!

Låt rösten styra

Använd rösten för att streama från kompatibla appar, stänga av ljudet, spola tillbaka och mycket annat med Chromecast tillsammans med Google Home.

Titta även på

(10 st)
 • Tydlig display med ljussensor
 • Dubbla Far-Field-mikrofoner
 • Styrning för ditt smarta hem

1 290:-

Titta även på

(10 st)
 • Tydlig display med ljussensor
 • Dubbla Far-Field-mikrofoner
 • Styrning för ditt smarta hem

1 290:-

P411 Google Google Home Mini Chalk Chromecast Mediaspelare 908 SEK 908 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Mediaspelare