Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mediaspelare med bl.a. Spotify

WD TV Live Gen 3

  Art.nr: 168509
  • Kompakt mediaspelare
  • Trådlöst nätverk / USB
  • Spela upp film, musik och foto via nätverket
  • Internetfunktioner
  • Styr via din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Western Digital WD TV Live är den perfekta mediaspelaren för dig som vill kombinera onlineunderhållning med nätverksuppspelning av foto, musik och film. Tack vare inbyggt trådlöst nätverk slipper man dessutom att dra kablar över hela rummet, både smart och smidigt.

Med HDMI-utgång och videoupplösning på upp till Full HD 1080p-upplösning får man alltid bästa möjliga återgivning på en modern TV/projektor.
 

Din underhållning hör hemma på en stor skärm


WD TV Live Koppla in din nya WD TV Live till ett befintligt nätverk eller använd det inbyggda trådlösa nätverket och njut av all hemunderhållning som finns lagrad på en PC eller MAC. Oavsett om det handlar om den senaste storfilmen, bilderna från semestern eller ens favoritmusik kan man njuta av det på sin TV och sitt ljudsystem.

Skulle någon komma på besök och ha med sig media på USB-enhet är det inget problem. Tack vare USB-ingång på fronten har man samma möjligheter till uppspelning som via nätverket.

WD TV Live ger dock inte bara möjlighet att spela upp media via nätverket. Man kan även hålla koll på sitt sociala nätverk via Facebook eller se på roliga videoklipp via YouTube.

Spotify för all din musik


Glöm behovet av en separat dator för att förgylla festen med musik. Tack vare inbyggd Spotify-klient har man numera allt förpackat i en enda enhet, kan det bli enklare?
 

Full kontroll via din smartphone


WD TV Live Fjärrkontroller har en tendens att aldrig vara där man själv är. Western Digital har därför utvecklat en app som gör att man kan styra funktionerna i sin nya WD TV Live direkt via en Apple-enhet (iPod touch, iPhone, iPad) eller via sin Android-telefon (kräver Android 2.1 eller högre).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

WD WD TV Live Gen 3 WDBGXT0000NBK-EESN Western Digital WD TV Live är den perfekta mediaspelaren för dig som vill kombinera onlineunderhållning med nätverksuppspelning av foto, musik och film. Tack vare inbyggt trådlöst nätverk slipper man dessutom att dra kablar över hela rummet, både smart och smidigt. Med HDMI-utgång och videoupplösning på upp till Full HD 1080p-upplösning får man alltid bästa möjliga återgivning på en modern TV/projektor.   Din underhållning hör hemma på en stor skärm Koppla in din nya WD TV Live till ett befintligt nätverk eller använd det inbyggda trådlösa nätverket och njut av all hemunderhållning som finns lagrad på en PC eller MAC. Oavsett om det handlar om den senaste storfilmen, bilderna från semestern eller ens favoritmusik kan man njuta av det på sin TV och sitt ljudsystem. Skulle någon komma på besök och ha med sig media på USB-enhet är det inget problem. Tack vare USB-ingång på fronten har man samma möjligheter till uppspelning som via nätverket. WD TV Live ger dock inte bara möjlighet att spela upp media via nätverket. Man kan även hålla koll på sitt sociala nätverk via Facebook eller se på roliga videoklipp via YouTube. Spotify för all din musik Glöm behovet av en separat dator för att förgylla festen med musik. Tack vare inbyggd Spotify-klient har man numera allt förpackat i en enda enhet, kan det bli enklare?   Full kontroll via din smartphone Fjärrkontroller har en tendens att aldrig vara där man själv är. Western Digital har därför utvecklat en app som gör att man kan styra funktionerna i sin nya WD TV Live direkt via en Apple-enhet (iPod touch, iPhone, iPad) eller via sin Android-telefon (kräver Android 2.1 eller högre). Mediaspelare 3,7 44 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare