Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Projektorfäste med 360 graders rotation och med ett anpassningsbart takavstånd mellan 550 och 1100 mm. Det här fästet lämpar sig för montering av en projektor för en perfekt inriktad och stabil bild. Inkluderar allt nödvändigt material och en bruksanvisning för snabb och enkel installation. Projektorfästet har en lutningsvinkel på +45° / -45° och har en max vikt på 10 kg. 

Finns i förpackningen:

  • Projektortakfäste
  • Installationsmaterial
  • Instruktionsbok
Nedis Nedis Projektorfäste för tak 10kg Grå PJCM200GY Projektorfäste med 360 graders rotation och med ett anpassningsbart takavstånd mellan 550 och 1100 mm. Det här fästet lämpar sig för montering av en projektor för en perfekt inriktad och stabil bild. Inkluderar allt nödvändigt material och en bruksanvisning för snabb och enkel installation. Projektorfästet har en lutningsvinkel på +45° / -45° och har en max vikt på 10 kg.  Finns i förpackningen: ProjektortakfästeInstallationsmaterialInstruktionsbok Fästen 4 1 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Fästen