Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Full HD-upplöst 3D short throw-projektor

BenQ W1080ST

  Art.nr: 189394
  • Full HD 3D DLP-projektor
  • Short throw, 65,7 tum från endast 1 meter
  • 2000 ANSI Lumen
  • 2 HDMI- och VGA-ingång
  • Lampa med upp till 6000 timmars brinntid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ W1080ST är det perfekta valet för dig som vill ha en riktigt härlig 3D-upplevelse med riktigt stor bild men kanske bor trångt. Tack vare short throw-teknik kan man projicera hela 65,7 tum bildyta från endast en meters avstånd.

Short throw-projektorer lämpar sig även för t.ex. små konferensrum med begränsad yta.

Kontrastförhållande på 10 000:1 och ljusstyrka på 2000 ASNI Lumen gör din nya Full HD 3D-projektor kraftfull nog att användas i även i rum som inte helt går att mörklägga.

BenQ W1080ST är utrustad med en riktigt kraftfull lampa som ger dig upp till hela 6000 timmars brinntid (i SmartEco-mode), perfekt för dig som vill njuta av maximalt med underhållning och minimalt med underhåll.

3D-visning tar din upplevelse till en helt ny dimension

BenQ W1080ST har stöd för visning av 3D-material från 3D Blu-ray-spelare, TV-sändningar i 3D, spelkonsoler med 3D-stöd samt Nvidia 3DTV Play.

Allt som behövs är ett par 3D-glasögon (säljs som tillbehör) och du är redo att ta din bildupplevelse till en helt ny dimension.

ISF - expertkalibrering för avancerade användare

BenQ ISF Med BenQ W1080ST Full HD 3D-projektor kan den avancerade användaren ta bildupplevelsen ett steg längre. ISF-läget möjliggör en mängd avancerade bildjusteringar för en optimal och individuellt anpassad bild. Expertlägets meny är godkänd av Image Science Foundation (ISF), en internationell organisation som specialiserat sig på kalibrering av bildkvalitet .

ISF-läget är lösenordsskyddat och skall endast kalibreras av någon som är auktoriserad för ISF-kalibrering. Läs mer om ISF-kalibrering här.

Inbyggd högtalare

Inbyggd monohögtalare på 10W gör det enkelt om man vill snabbt och enkelt vill visa en film eller presentation. Nu behöver man inte bekymra sig om att koppla in bilden till projektorn och ljudet till ett separat ljudsystem.

Gott om anslutningar för externa signalkällor

BenQ W1080ST Full HD 3D short throw-projektorn erbjuder en mängd anslutningsmöjligheter, både för moderna digitala signalkällor och äldre analoga sådana. Två HDMI-ingångar ger perfekt överföring från Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare, spelkonsoler som Playstation 3 och Xbox 360 samt moderna datorer.

Utöver detta har man även till gång till komponentvideoingång, S-Video, Kompositvideoingång samt VGA-ingång för äldre datorer utan HDMI-utgång.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

BenQ BenQ W1080ST 9H.J7M77.17E BenQ W1080ST är det perfekta valet för dig som vill ha en riktigt härlig 3D-upplevelse med riktigt stor bild men kanske bor trångt. Tack vare short throw-teknik kan man projicera hela 65,7 tum bildyta från endast en meters avstånd.Short throw-projektorer lämpar sig även för t.ex. små konferensrum med begränsad yta.Kontrastförhållande på 10 000:1 och ljusstyrka på 2000 ASNI Lumen gör din nya Full HD 3D-projektor kraftfull nog att användas i även i rum som inte helt går att mörklägga.BenQ W1080ST är utrustad med en riktigt kraftfull lampa som ger dig upp till hela 6000 timmars brinntid (i SmartEco-mode), perfekt för dig som vill njuta av maximalt med underhållning och minimalt med underhåll.3D-visning tar din upplevelse till en helt ny dimensionBenQ W1080ST har stöd för visning av 3D-material från 3D Blu-ray-spelare, TV-sändningar i 3D, spelkonsoler med 3D-stöd samt Nvidia 3DTV Play.Allt som behövs är ett par 3D-glasögon (säljs som tillbehör) och du är redo att ta din bildupplevelse till en helt ny dimension.ISF - expertkalibrering för avancerade användare Med BenQ W1080ST Full HD 3D-projektor kan den avancerade användaren ta bildupplevelsen ett steg längre. ISF-läget möjliggör en mängd avancerade bildjusteringar för en optimal och individuellt anpassad bild. Expertlägets meny är godkänd av Image Science Foundation (ISF), en internationell organisation som specialiserat sig på kalibrering av bildkvalitet .ISF-läget är lösenordsskyddat och skall endast kalibreras av någon som är auktoriserad för ISF-kalibrering. Läs mer om ISF-kalibrering här.Inbyggd högtalareInbyggd monohögtalare på 10W gör det enkelt om man vill snabbt och enkelt vill visa en film eller presentation. Nu behöver man inte bekymra sig om att koppla in bilden till projektorn och ljudet till ett separat ljudsystem.Gott om anslutningar för externa signalkällorBenQ W1080ST Full HD 3D short throw-projektorn erbjuder en mängd anslutningsmöjligheter, både för moderna digitala signalkällor och äldre analoga sådana. Två HDMI-ingångar ger perfekt överföring från Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare, spelkonsoler som Playstation 3 och Xbox 360 samt moderna datorer.Utöver detta har man även till gång till komponentvideoingång, S-Video, Kompositvideoingång samt VGA-ingång för äldre datorer utan HDMI-utgång. Projektor 4 1 8490 SEK 8490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor