Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Short throw 3D-projektor med kraftfull lampa

BenQ W770ST

  Art.nr: 189390
  • HD Ready 3D DLP-projektor
  • Short throw, 62,5-tums bild från endast 1 meter
  • 2500 ANSI Lumen ljusstyrka
  • Lampa med upp till 6500 timmars brinntid
  • 2 HDMI- och VGA-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ W770ST är den perfekta 3D-projektorn för den som älskar film, TV och spel med riktigt stor bild eller behöver visa presentationer och liknande på jobbet men har begränsat utrymme hemma. Tack vare dess unika short throw kan W770ST visa hela 62,5 tum bildyta från endast en meters projektionsavstånd, nu behöver man inte avstå från en projektor hemma bara för att man bor lite kompaktare.

Vare sig man kopplar in en Blu-ray-spelare, en mediaspelare, en HDTV-mottagare eller en modern spelkonsol som Playstation 3 eller Xbox 360 kommer din nya projektor att ta din bildupplevelse till en helt ny nivå, oavsett om det handlar om 2D- eller 3D-återgivning. Allt som behövs för att njuta av högklassig 3D-underhållning är kompatibla 3D-glasögon (säljs separat).

Fördelen med en short throw-projektor är många. Nu kan man njuta av riktigt stor bild på bara halva avståendet mot vad som normalt behövs, dessutom slipper man störande ljus från projektorn när man t.ex. ser på film genom att projektorn kan placeras framför betraktaren istället för över eller bakom.

Perfekt bildåtergivning uppnås tack vare kontrast på 13 000:1 och ljusstyrka på hela 2500 ANSI Lumen. Helt enkelt perfekt, högupplöst bild med knivskarp detaljåtergivning och en naturlig färgåtergivning.

3D för en ännu större underhållningsupplevelse

BenQ 3D

BenQ W770ST har stöd för 3D-visning från kompatibla 3D-enheter så som 3D Blu-ray-spelare, mediaspelare med 3D-stöd samt moderna spelkonsoler så som Xbox 360 och Playstation 3.

Allt du behöver för att njuta av en härlig 3D-upplevelse är ett par kompatibla DLP 3D-glasögon (säljs separat).

Gott om anslutningsmöjligheter

Ingen projektor är komplett utan möjlighet att ansluta sina externa bild- och ljudenheter och även här bjuder BenQ W770ST på det mesta man kan behöva. Två HDMI-ingångar, komponentvideoingång, S-Video och kompositvideoingång samt analog VGA-ingång för enkel anslutning av datorer som saknar HDMI-utgång, kan det bli mer flexibelt?

Kraftfull lampa

En del av ett ekonomiskt projektorägande är lampans brinntid och här ligger BenQ W770ST riktigt bra till. Den medföljande lampan har en brinntid på upp till hela 6500 timmar i ekonomiläge (4000 timmar i normal-läge).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

BenQ BenQ W770ST 9H.J8Y77.17E BenQ W770ST är den perfekta 3D-projektorn för den som älskar film, TV och spel med riktigt stor bild eller behöver visa presentationer och liknande på jobbet men har begränsat utrymme hemma. Tack vare dess unika short throw kan W770ST visa hela 62,5 tum bildyta från endast en meters projektionsavstånd, nu behöver man inte avstå från en projektor hemma bara för att man bor lite kompaktare. Vare sig man kopplar in en Blu-ray-spelare, en mediaspelare, en HDTV-mottagare eller en modern spelkonsol som Playstation 3 eller Xbox 360 kommer din nya projektor att ta din bildupplevelse till en helt ny nivå, oavsett om det handlar om 2D- eller 3D-återgivning. Allt som behövs för att njuta av högklassig 3D-underhållning är kompatibla 3D-glasögon (säljs separat). Fördelen med en short throw-projektor är många. Nu kan man njuta av riktigt stor bild på bara halva avståendet mot vad som normalt behövs, dessutom slipper man störande ljus från projektorn när man t.ex. ser på film genom att projektorn kan placeras framför betraktaren istället för över eller bakom. Perfekt bildåtergivning uppnås tack vare kontrast på 13 000:1 och ljusstyrka på hela 2500 ANSI Lumen. Helt enkelt perfekt, högupplöst bild med knivskarp detaljåtergivning och en naturlig färgåtergivning. 3D för en ännu större underhållningsupplevelse BenQ W770ST har stöd för 3D-visning från kompatibla 3D-enheter så som 3D Blu-ray-spelare, mediaspelare med 3D-stöd samt moderna spelkonsoler så som Xbox 360 och Playstation 3. Allt du behöver för att njuta av en härlig 3D-upplevelse är ett par kompatibla DLP 3D-glasögon (säljs separat). Gott om anslutningsmöjligheter Ingen projektor är komplett utan möjlighet att ansluta sina externa bild- och ljudenheter och även här bjuder BenQ W770ST på det mesta man kan behöva. Två HDMI-ingångar, komponentvideoingång, S-Video och kompositvideoingång samt analog VGA-ingång för enkel anslutning av datorer som saknar HDMI-utgång, kan det bli mer flexibelt? Kraftfull lampa En del av ett ekonomiskt projektorägande är lampans brinntid och här ligger BenQ W770ST riktigt bra till. Den medföljande lampan har en brinntid på upp till hela 6500 timmar i ekonomiläge (4000 timmar i normal-läge). Projektor 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor