Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull Full HD-projektor med lens shift

Epson EH-TW3200

  Art.nr: 142916
  • Full HD LCD-projektor
  • Kontrast på 25 000:1
  • Lens shift-funktion
  • 2 HDMI- och VGA-ingång
  • Lampgaranti på 3 år

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt dig uppslukas av ditt favoritspel, det senaste sportevenemanget eller en storfilm med Epson EH-TW3200 Full HD-projektor.

Tack vare möjligheten att projicera bilder på upp till 300 tum kommer du att upptäcka en helt ny sida av spel, TV eller film. Med Full HD-upplösning, högt kontrastförhållande på 25 000:1, låg ljudnivå på endast 22 dB i ECO-läge och kraftfull lens shift-funktion för smidig placering kommer Epson EH-TW3200 att ta din bildupplevelse till en helt ny nivå.

Med elegant stil i benvit färg smälter projektorn lätt in tillsammans med inredningen i det moderna hemmet, vare sig den står på en hylla eller är monterad i taket.
 

Epson HD Ready 1080p Full HD-upplösning 1080p för perfekta detaljer
EPSON EH-TW3200 är utrustad med två HDMI-ingångar (v1.3) för anslutning av Blu-Ray spelare, den nya generationen spelkonsoler eller en HDTV-mottagare. Färgerna är rika och naturliga tack vare brett färgspektrum och avancerad videobearbetning. 1080p-format med 24 bilder per sekund erbjuder smidigare, filmliknande bilder, precis som regissören av filmen avsåg när den gjordes.
 

Flexibla anslutningsmöjligheter
Med ett brett utbud av anslutningar garanteras du ett rikt utbud av multimediamöjligheter. Epson EH-TW3200 Full HD-projektor är utrustad med två HDMI-ingångar, komponentvideoingång, S-Video, kompositvideo samt VGA-ingång. Tack vare detta kan du ansluta en Blu-Ray/DVD spelare, HDTV-digitalbox, moderna högupplösta spelkonsoler eller dator på enklast möjliga sätt. Dessutom är projektorn utrustad med trigger för motoriserad projektorduk.

Epson Epson EH-TW3200 Låt dig uppslukas av ditt favoritspel, det senaste sportevenemanget eller en storfilm med Epson EH-TW3200 Full HD-projektor.Tack vare möjligheten att projicera bilder på upp till 300 tum kommer du att upptäcka en helt ny sida av spel, TV eller film. Med Full HD-upplösning, högt kontrastförhållande på 25 000:1, låg ljudnivå på endast 22 dB i ECO-läge och kraftfull lens shift-funktion för smidig placering kommer Epson EH-TW3200 att ta din bildupplevelse till en helt ny nivå.Med elegant stil i benvit färg smälter projektorn lätt in tillsammans med inredningen i det moderna hemmet, vare sig den står på en hylla eller är monterad i taket.  Full HD-upplösning 1080p för perfekta detaljerEPSON EH-TW3200 är utrustad med två HDMI-ingångar (v1.3) för anslutning av Blu-Ray spelare, den nya generationen spelkonsoler eller en HDTV-mottagare. Färgerna är rika och naturliga tack vare brett färgspektrum och avancerad videobearbetning. 1080p-format med 24 bilder per sekund erbjuder smidigare, filmliknande bilder, precis som regissören av filmen avsåg när den gjordes. Flexibla anslutningsmöjligheterMed ett brett utbud av anslutningar garanteras du ett rikt utbud av multimediamöjligheter. Epson EH-TW3200 Full HD-projektor är utrustad med två HDMI-ingångar, komponentvideoingång, S-Video, kompositvideo samt VGA-ingång. Tack vare detta kan du ansluta en Blu-Ray/DVD spelare, HDTV-digitalbox, moderna högupplösta spelkonsoler eller dator på enklast möjliga sätt. Dessutom är projektorn utrustad med trigger för motoriserad projektorduk. Projektor 4,6 25 8990 SEK 8990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor