Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3D-projektor perfekt för sport och spel

Epson EH-TW5200

  Art.nr: 196395
  • Full HD LCD 3D-projektor
  • Kontrast på 15 000:1
  • Ljusstyrka på 2000 ANSI Lumen
  • Snabbläge – perfekt för sport och spel
  • 2 HDMI-ingångar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Epson EH-TW5200 Full HD 3D-projektor kan du njuta av riktigt stor bild hemma, oavsett om du kollar på TV, ser på film eller spelar det senaste spelet. Projektorn är utrustad med ett snabbläge vilket gör den optimerad för t.ex.sportsändningar och spel där det händer mycket samtidigt.

Med Full HD-upplösning, stöd för både 2D- och 3D-material, kontrast på 15 000:1 och ljusstyrka på 2000 ANSI Lumen kan man njuta av riktigt bra bild hemma i sitt eget hem. Epson EH-TW5200 har stöd för att projicera bilder på upp till ca 300 tum – det givna valet för dig som vill ha en riktigt stor bildupplevelse.

Ingen bildfördröjning vid snabba sekvenser

Genom att växla bildbehandling till snabbläge projiceras snabba fotbollsmatcher eller spel smidigt och exakt. Utan fördröjning visas händelserna direkt, något som är viktigt i onlineturneringar eller matcher som kräver blixtsnabba reaktioner.

MHL-stöd för smarta telefoner och surfplattor

Epson EH-TW5200 har en mängd anslutningsalternativ, inklusive en HDM-ingång med MHL-stöd. Det innebär att du inte bara kan spela upp innehåll i i Full HD-upplösning från t.ex. Blu-ray-spelare, mediaspelare eller spelkonsoler, utan även filmer, musik och bilder från en smartphone eller surfplatta.

Epson Epson EH-TW5200 Med Epson EH-TW5200 Full HD 3D-projektor kan du njuta av riktigt stor bild hemma, oavsett om du kollar på TV, ser på film eller spelar det senaste spelet. Projektorn är utrustad med ett snabbläge vilket gör den optimerad för t.ex.sportsändningar och spel där det händer mycket samtidigt.Med Full HD-upplösning, stöd för både 2D- och 3D-material, kontrast på 15 000:1 och ljusstyrka på 2000 ANSI Lumen kan man njuta av riktigt bra bild hemma i sitt eget hem. Epson EH-TW5200 har stöd för att projicera bilder på upp till ca 300 tum – det givna valet för dig som vill ha en riktigt stor bildupplevelse.Ingen bildfördröjning vid snabba sekvenserGenom att växla bildbehandling till snabbläge projiceras snabba fotbollsmatcher eller spel smidigt och exakt. Utan fördröjning visas händelserna direkt, något som är viktigt i onlineturneringar eller matcher som kräver blixtsnabba reaktioner.MHL-stöd för smarta telefoner och surfplattorEpson EH-TW5200 har en mängd anslutningsalternativ, inklusive en HDM-ingång med MHL-stöd. Det innebär att du inte bara kan spela upp innehåll i i Full HD-upplösning från t.ex. Blu-ray-spelare, mediaspelare eller spelkonsoler, utan även filmer, musik och bilder från en smartphone eller surfplatta. Projektor 3,8 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor