Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3D-projektor med hög ljusstyrka

Epson EH-TW550

  Art.nr: 182569
  • HD Ready 3D LCD-projektor
  • Ljusstyrka på 3000 ANSI Lumen
  • HDMI- och VGA-ingång
  • 3 år/2000 timmar lampgaranti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Epson EH-TW550 är en HD Ready 3D-projektor idealisk för sport, film och spelälskare som vill uppleva en härlig 3D-upplevelse i sitt eget hem. Hög ljusstyrka på hela 3000 ANSI Lumen ser till så man alltid får bästa möjliga bildåtergivning, oavsett om man har möjlighet att mörklägga rummet eller inte.

 

Epson 3D-glasögon Köp till 3D-glasögon
Med Epson ELPGS03 3D-glasögon kan du dra njuta av perfekt 3D-bild hemma i din egen soffa.

Epson ELPGS03 3D-glasögon
 

För den som är en hängiven gamer finns det ett speciellt spelläge som optimerar upplevelsen av det senaste spelet till max. Nu kan du ta ditt spelande till en helt ny nivå med riktigt stor bild tack vare möjlighet att projicera bilder på upp till 318 tum.

Epson EH-TW550 är dessutom gjord för att vara portabel. Ett kompakt yttre och låg vikt gör den enkel att ta med sig för den som så önskar. Nu finns det ingen anledning till att inte ständigt njuta av riktigt stor bild.

För inkoppling av externa enheter är projektorn utrustad med HDMI-ingång, VGA-ingång för t.ex. dator som saknar HDMI-utgång samt A/V-ingång (3xRCA) för äldre analoga enheter.

Epson Epson EH-TW550 Epson EH-TW550 är en HD Ready 3D-projektor idealisk för sport, film och spelälskare som vill uppleva en härlig 3D-upplevelse i sitt eget hem. Hög ljusstyrka på hela 3000 ANSI Lumen ser till så man alltid får bästa möjliga bildåtergivning, oavsett om man har möjlighet att mörklägga rummet eller inte.   Köp till 3D-glasögon Med Epson ELPGS03 3D-glasögon kan du dra njuta av perfekt 3D-bild hemma i din egen soffa. Epson ELPGS03 3D-glasögon   För den som är en hängiven gamer finns det ett speciellt spelläge som optimerar upplevelsen av det senaste spelet till max. Nu kan du ta ditt spelande till en helt ny nivå med riktigt stor bild tack vare möjlighet att projicera bilder på upp till 318 tum. Epson EH-TW550 är dessutom gjord för att vara portabel. Ett kompakt yttre och låg vikt gör den enkel att ta med sig för den som så önskar. Nu finns det ingen anledning till att inte ständigt njuta av riktigt stor bild. För inkoppling av externa enheter är projektorn utrustad med HDMI-ingång, VGA-ingång för t.ex. dator som saknar HDMI-utgång samt A/V-ingång (3xRCA) för äldre analoga enheter. Projektor 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor