Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

86-tums manuell 4:3-projektorduk

Andersson PRS 1.0 - 86"

  Art.nr: 165915
86-tums manuell självlåsande projektorduk i 4:3-format. Fungerar lika bra i hemmabiorummet som i konferensrummet. Förberedd för vägg- eller takmontering.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRS 1.0 är en 86-tums manuell självlåsande projektorduk i 4:3-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp.

Andersson PRS 1.0 86-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.

Specifikationer:
Observera att skruvar för upphängning av duken inte medföljer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(3 st)

100-tums manuell självlåsande projektorduk i 4:3-format. Fungerar lika bra i hemmabiorummet som i konferensrummet. Förberedd för vägg- eller takmontering.

990:-

Andersson Andersson PRS 1.0 - 86" Andersson PRS 1.0 är en 86-tums manuell självlåsande projektorduk i 4:3-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp.Andersson PRS 1.0 86-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.Specifikationer:Observera att skruvar för upphängning av duken inte medföljer. Projektorduk 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk