Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

108-tums manuell projektorduk

Andersson PRS 1.1 - 108"

  Art.nr: 165925
108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Förberedd för både vägg- och takmontering. Fungerar lika bra i hemmabiorummet som i konferensrummet.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRS 1.1 är en smidig 108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp.

Andersson PRS 1.1 108-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla installationsmöjlighter fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.

Specifikationer:


Observera att skruvar för upphängning av duken ej medföljer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson PRS 1.1 - 108" Andersson PRS 1.1 är en smidig 108-tums manuell projektorduk i 16:9-format. Man rullar smidigt ut duken och låser den i valt läge med ett enkelt handgrepp. Andersson PRS 1.1 108-tums manuell projektorduk är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla installationsmöjlighter fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag. Specifikationer: Observera att skruvar för upphängning av duken ej medföljer. Projektorduk 2,9 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk